lucijan013
Član
jbg...to je zato sto je tvoj komsija...preneo si mu neki pozitivni virus!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko to popusta i daje popuste??Kako se može više izgubiti kada nam nisu isti troškovi proizvodnje? Veliki dobijaju popuste na svakom koraku a mali ćorak.
Kad vidim Milana Miloševića na slici sve mi je jasnoKrenula je ozbiljna grupa koja je držala zatvoreno isključenje sa autoputa za celu Šumadiju.. kod Velike plane je zvao Nedimović da kaže da su već potpisali i da nema potrebe da nastavimo dalje. Ostalo je istorija.. od tada ne skupljam ljude jer vidim kako sve ovo funkcioniše.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
na kolicinu uvek ide popustKo to popusta i daje popuste??
Zem. zadruge, pumpadžije sa gorivom, banke sa kamatom, otkupna mesta sa uslovima za skladištenje i prodajom....Ko to popusta i daje popuste??
Trebalo bi, samo što se Radoslav bavi svojim problemima i ne interesuje ga opšta stvar a zapitajte se zašto je to tako. Može biti jer je mnogo lenjih a kadrih da pljuju ako zatrebaTrebalo bi i Radoslav da kaže nešto povodom svega
To se nikada neće desiti da jedno udruženje Stig istupi u ime svih poljoprivrednika, puno je tu nenormalnih, neka nas još jašu ovi trenutno, još nismo udarili u dnoMislim da treba zaboraviti neka svoja razmišljanja i sujete i da svi treba da se uključe u rešavanje problema u poljoprivredi jer situacija je je došla do kraja. Mislim da udruženje Stig je najviše uspelo u tome naročito imajući u vidu da je naš narod težak na dogovoru pun nekih sujeta, zavisti i ljubomore....Ja lično bi im dao puno poverenje da istupe i ime svih poljoprivrednika Srbije...
Mi smo primer togaMorate biti svesni da su ljudi više puta nasankani i da su izgubili volju ali takođe moraju biti svesni da nema ništa ako se ne organizuju i ne izađu složno.
Jeste u pravu ste...kod nas ove VELIKE cekaju na izlazu iz sela i dele im popuste! Ko ne uzme tuku ga,a ko uzme ide na televiziju!Zem. zadruge, pumpadžije sa gorivom, banke sa kamatom, otkupna mesta sa uslovima za skladištenje i prodajom.
na kolicinu uvek ide popust
covek rece da je nabavio seme za 57-58 dinara