slobapatrola
Član
sto se mene tice borite se ,blokirajte,sta god ...ja vise nikad.
Nisam dosad ni jedan propustio a od sad svaki .
Nisam dosad ni jedan propustio a od sad svaki .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Živeo govornikPa ja o tome pišem odavno.Tu vam je Ne
deljko pa neka vam objasni da li je to bio zahtev na nekim od protesta da se definiše pravi poljoprivrednik, u prevodu da hobisti gube pravo na subvencije.
Živeo govornikNa mene je mislio propali političar.Nije ga bilo na forumu do zadnjih protesta a sada bi opet da se ušunja u političke vode.A ovamo svi govore da nam ne trebaju političari na protestima nego čisti poljoprivrednici.Čovek koji se posvađao sa pola foruma jer misli da je najpametniji,najvredniji i najsnalažljiviji-ovo zadnje je sigurno.Ali ima satelite koji ne smeju da mu protivureče jer misle da je neka faca.Kada padnu maske,videće ko je on.
Pregovori bi u normalnim uslovima i državama trebalo da se vode i bez blokada ,ministarstvo bi trebalo da sasluša i uvaži stavove i probleme ljudi koje zastupa, kad to nije slučaj vrše se pritisci da bi se ostvario neki kontakt.Nameće se logično pitanje "koja je svrha postojanja bilo kog udruženja poljoprivrednika"? Osim da pozovu seljaka da blokiraju puteve i stvore uslove da odu na Pregovore e a šta se tamo dešava to samo Bog i oni znaju. Da li udruženje može nabaviti jeftinije seme, hemiju, đubrivo? Možda i može ali nisam čuo za tako nešto jer to i nije cilj bar se meni tako čini.