Što bi rekli današnji klinci, izneverovao sam čitajući postove u ovoj temi.Ljudi zar vi nemate pametnijeg posla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kvalitet foruma se spustio na nulu.
Pa onda zatvori i temu o subvencijama i uputi ljude na B92.Žale se ljudi,pa šta.Čekaju subvencije po 3 meseca i normalno je da se žale.Ja pročitam ili preskočim i kraj priče.A ovde se drži predavanje o tome kako ni kod kuće ne radimo kako treba i kako nismo uspešni kao oni.Pa zato što se piše po sistemu trla baba lan da joj prođe dan. Mada iskreno ne znam zašto pojedinici koji nisu zadovoljni i dalje pišu na njemu, kao da ih neko tera.
Ko nije zadovoljan ovde može da se prebaci na forum B92 pa da tamo piše - https://forum.b92.net/
Možda da pokrene neki svoj forum pa da taj forum bude za desetku.
Znaći nema potrebe da nas ovde smarate i vređate ako niste zadovoljni, možete preskočiti poljoinfo i boraviti na nekom sajtu ili forumu koji će vam doneti više zadovoljstva.
Mene pomalo uveseljavaš, nije da mi smetaš. Ali ajde da ti opet probam objasniti, ovo je tema "Protestna vožnja traktorima.", znači nije tema koliko sam ja ažuran, nije tema ko će se prepoznati, nije diskusija o uspešnosti, nije tema ko mi smeta.
Da pojednostavim, u ovoj temi trebalo bi da ako želiš dapišeš ( a ovo važi i za sve ostale) da pišeš o organizaciji protesta ili o učesvovanjima na njima. Ja sa pišem isto offtopic koji nema veze sa protestima, ali ne znam kako da objasnim o čemu je ova tema.
Nije isto pisati o protestima ili provocirati ucesnike protesta.
Можда си и њега увредио са оним кога и шта види кад ујутро устане?! Мене ниси али има људи који из ко зна каквих разлога не виде оно што ти видиш кад устанеш. Тако је и Мартиновић извређао масу људи који се не због себичности и саможивости, већ можда због здравствених разлога нису остварили као родитељи. Јбг увреде падају са свих страна али овакве су јако ниске. Водите рат којем нема краја, на овим протестима свако је имао право да дође и да да свој предлог. Многи се нису удостојили једноставно кажу њих ово не дотиче, а ево сада ударила мука и на њих. Знајте да туђа рука свраб не чеше.
Vi ste se prvi okomili bezobraznim kritikama. Naravno da ne razumeš jer si takav čovek. Tebi je normalno da ti je uvek neko drugi kriv, a sebe ne vidiš. Vas nekolicina ste u svakoj supi mirođija. Prvo napravi red u svojoj kući, pa onda deli savete. Tako je bilo od uvek. Dosadan si sa istraživanjem ko sam. Traženjem mojih podataka pokazuje da i ivo piskaranje radiš ofrlje, baš kao sve u životu. Da nije tako zapamtio bi da su me prozivali po imenu, prezimenu, po mestu stanovanja, po sručnosti i svim ostalim isti takvi kao ti. Mogao si da me vidiš kod radoslava i td. Kako mene ne zanima ko si ti i takvi kao ti. Meni si sve rekao o sebi kada si se opravdavao za matičenje, pametnom dosta. Bezobrazno je, nemoralno, cinično (i sve ostalo negativno) komentarisati nešto gde si mogao učestvovati ali nisi hteo ili smeo. Posrao si se po ljudima koji su spavali na ulici bekoliko puta po 7-8-10 dana, po hrabrim ljudima, po nesebičnim ljudima, po pravim domaćinima.na prošlim protestima je bio jedan mladić da starm traktorom, stalno sam kraičkom oka motrio na njega da mu se nešto ne desi jer je mlad. Na ovaj protest sam izašao zbog tih ljudi, otišao, vudeo ih, vratio se kući i doterao traktor.Ali ti to ne razumeš jer si takav čovek. Mogu da ti pišem do sutra. Čoveče sjaši, razmisli pre nego što nešto napišeš. Ti smatraš da sve krave treba da dobiju jednaku subvenciju, pa zašto se matiči ? Razmisli malo. I ja svašta smatram ali je pitanje da li je realno moje smatranje. Ne vrti se svet oko tebe, ne boli, prihvati to.Kliknite za proširenje...