cenejac111
Član
Знам да ће те ово душевно болети вероватно, али ја нит желим да ти придајем било каквог значаја, нит желим да улазим у било какву расправу са тобом.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Citam gore naslov teme, pa citam komentare i ne verujem.
Znam da si bio na pregovorima.Nijedan mi se od pregovarača koji su članovi poljoinfa nije obratio takvim normalnim tonom kao ti.Odmereno,bez vređanja.Skidam kapu.Ništa ja novo ne pišem što vi već ne znate ali bahato ponašanje nekih tvojih saboraca sigurno neće dobro doneti jedinstvu poljoprivrednika i zato smeta mnogima moje pisanje iako sam tačno naveo razloge ne izlaska na proteste,koji nisu od juče.Neko može da pređe preko nekih stvari ali ja ne.Da li zbog iskustva ili godina ne znam ali ne mogu stati pored onog koji mi je onomad uskratio subvencije na par godina.Nisam minirao proteste.Sve objave sam podržao.Da li će tako biti i u buduće,ne znam.Zorane bio sam i ja na pregovorima u avgustu a nisam član nijednog udruženja, viber grupe, stranke (sem poljoinfo foruma) niti sam veliki poljoprivrednik, znaju ljudi među sobom ko je ko pošto su iz istog mesta ili opštine i na protestima u NS- u su uglavnom bili mali i srednji poljoprivrednici (70-80%), kad bi upoznali ljude uživo i popričali shvatili bi da ste u istoj muci a ne ovako preko tastature (dok mu nevidiš beonjače ništa) a što se tiče pregovora jako se varate da mislite da su laki ponaročito kad iza vas stoji 1-2% poljoprivrednika (na blokadama) a ostali se nećkaju, boje, pljuju, neveruju a nisu ni prošetali do protestanata, plus vlast na svaki način pokušava da vas zavadi i ubacuje neke pete elemente.Dokle god u svakoj opštini ne izađu ljudi u proteste kupićemo mrvice i biće na kako bude a svima se nemože ugoditi tojest može ali treba podrška i vera u ljude i to je proces koji traje, nemogu da reše pitanje Kosova pregovorima 30g. a ne mi stanje u agraru sa 1-2% podrške.
Bez jedne babe ima pijaca.Ja se samo bojim da ce nekom od dosadasnjih organizatora i pregovaraca prekipeti zbog ovakvih pisanja i da ce dici ruke od svega, a onda ce stvar preuzeti neki dezurni SNS Bacina i on ce vam sigurno doneti bolje.
To jeste . Ali cisto sumljam da ce pet negativnih pisanja pokolebati pregovarace . Pa Nedeljko ima 400 traktora iza sebe i bas se potresa na nasa pisanja . Kritika tera coveka da bude jos bolji i nadam se da ce i biti jos bolji u buducnosti . I sam znas da tapsanje po ledjima ne radi stvar . I nadam se da ce se u budicim pregovorima uvaziti neki savet i malih paora i za njih se boriti .Ja se samo bojim da ce nekom od dosadasnjih organizatora i pregovaraca prekipeti zbog ovakvih pisanja i da ce dici ruke od svega, a onda ce stvar preuzeti neki dezurni SNS Bacina i on ce vam sigurno doneti bolje.
Eto vidis zbog takvih napisanih gluposti, lazi, nebuloze i vredjanja tretiram te neuravnotezenim sa niskim iq, jer non stop si se nadovezao na moje postove i uvek preokrenuo pricu kako bi me spustio na tvom nivou a potom i krenuo sa mlacenjem i vredjanjem jer tu imas iskustva a to nije nikakva tajna i jasno je da rade samo budale!Ja se nadam da si dovoljno pismen i da nisi toliko glup da vratis postove i procitas u kom kontekstu je manjina sponenuta,tj prava manjinskih naroda u Srbiji i prava Srba koji su bili manjina u drzavama ex yu,gde su bili i konstutivni narodi. Ne razumem zasto obrces teze i lupas gluposti?
Pod 2. on je licno sam izjavio ovde da opravdava Nato bombaedovanje Srbije negledajuci na civilne zrtve,decu i samo za to ga treba svezati za drvo kao kera,a ne zato sto je rumun ili bilo ko drugi. Veceg fasizma od togs nema,i stici ce ga. A kao takav verujem da je bio od velike pomoci u pvo do moga.
I kod sela Kosevi su napravili problem, bilo je i kuca poplavljenih.Znam da ne treba da se mesam ali nemojte vise tako . Evo neka pametniji popusti i neka stane sa odgovorima .
@baderljica @nedeljkosavic012 - jel mozete da stanete iza ovih ljudi . Bar da se cujete sa njima i uputite dopis ministarstvu ?
Meštani sela kod Trstenika blokirali radove na Moravskom koridoru
Meštani sela Medveđa kod Trstenika, kojima su poslednje poplave uništile hektare zemlje pod plastenicima u kojima su gajili povrće, blokirali su radove na Moravskom Koridoru.n1info.rs
Nije još formirana grupa koja će zajedno sa ministarstvom razmatrati probleme u poljoprivredi.A i malo ha je u pitanju da bi neko pridavao značaj.Znam da ne treba da se mesam ali nemojte vise tako . Evo neka pametniji popusti i neka stane sa odgovorima .
@baderljica @nedeljkosavic012 - jel mozete da stanete iza ovih ljudi . Bar da se cujete sa njima i uputite dopis ministarstvu ?
Meštani sela kod Trstenika blokirali radove na Moravskom koridoru
Meštani sela Medveđa kod Trstenika, kojima su poslednje poplave uništile hektare zemlje pod plastenicima u kojima su gajili povrće, blokirali su radove na Moravskom Koridoru.n1info.rs
Zaista nemam vremena da se tome posvetim, a ni ostali urednici koji su angažovani na forumu.Ne trebas brisati, prebaci ih u neku novu temu koja ce se zvati **greška materina jer ni za sta drugo i nisu takvi postovi!
Ili izbrisi ih sve jer ovako ostajem duzan nekim magarcima za replike!
Svi ha koji su uništeni poplavom neka plate nadležni za odvodnjavanje.Nije još formirana grupa koja će zajedno sa ministarstvom razmatrati probleme u poljoprivredi.A i malo ha je u pitanju da bi neko pridavao značaj.