Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ma imenjače to je naše ministarstvo izmislilo da ne bi dala subvencije-pod profi se vodi onaj koji plaća PIO preko poljoprivrede bez obzira da li ima uopšte pojma kako se pali traktor

rabadzija samo da ti napomenem sada i oslednji put da imam puno ravo da pljujem po drzavi jer joj nista ne dugujem a ona meni mnoooogo toga .zapamti jednom za uvek da sam ucesnik svih ratova od 90 na ovamo i kraj i takvi kao sto su se krili po njivama sada imaju meni pravo da kazu da ne mogu ja da pljujem njegovu drzavu ,, sije mi ga djura,, ja imam puno pravo i ovo je demokratija u kojoj je priznatiji ucesnik gej arade , a ne ucesnik ratova ili ti nedaj boze ratni invalid.koliko je moglo podsticajnih sredstava da se islati od tog novca koji je ulozen radi skupa od 200 ljudi da ne kazem bolesnika. ako te bas zanima vise o meni izadji na vocarstvo -borovnica pa pogledaj ko sam i cime se bavim.pozzzzz

A kako cemo ove nase politicare da svrstamo u profi aaaa? Pa nek batale njihove privatne firme i nek budu profi politicari,al ako hocu i jedno i drugo nek se odreknu plata...kao sto teraju nas neprofesionalne poljoprivrednike da se odreknemo subvencija :zli: izvinjavam se ako sam malo :off_topic:

Provac,nemogu sa mobilnog sve odgovore da ti dam,za tebe moram sa pravom tastaturom da se "naoruzam",hvala saznao sam cime se bavis al i dalje neznam ko si

ne treba ni da se raspitujes jer su se dosta raspitivali ovi iz ministarstva tako da nas ti malo lepo ostavis na miru i otvori novu temu ,,lepota li je biti poljoprivrednik sa ovim min,, te tamo divani sa tvojim istomisljenicima a nas realiste ostavi da na svoj nacin ostvarujemo prava.OK.VISE ZA MENE TVOJI POSTOVI NA OVOJ TEMI NE POSTOJE A TO SI BIO I OBECAO.POZZZZ ZA SVE REVOLUCIONARE

Provac,TI NISI TAJ KOJI CE MENI NESTO ZABRANITI,svakim tvojim novim postom samo dokazujes moju raniju procenu da na celo APS-a treba daleko smirenija,recitija a na kraju krajeva i kompetentna osoba.

Ne vidim potrebu da jedni drugima skačemo za vrat i koljemo se međusobno kad se znaju adrese gde treba kucati a gde lupati nogom. Opet kažem, bolje da ste u istom timu i pokušate nešto da sredite zajedno, i svi mi uz vas, nego ovako da se za..bavamo.

provac je napisao(la):
rabadzija samo da ti napomenem sada i oslednji put da imam puno ravo da pljujem po drzavi jer joj nista ne dugujem a ona meni mnoooogo toga .zapamti jednom za uvek da sam ucesnik svih ratova od 90 na ovamo i kraj i takvi kao sto su se krili po njivama sada imaju meni pravo da kazu da ne mogu ja da pljujem njegovu drzavu ,, sije mi ga djura,, ja imam puno pravo i ovo je demokratija u kojoj je priznatiji ucesnik gej arade , a ne ucesnik ratova ili ti nedaj boze ratni invalid.koliko je moglo podsticajnih sredstava da se islati od tog novca koji je ulozen radi skupa od 200 ljudi da ne kazem bolesnika. ako te bas zanima vise o meni izadji na vocarstvo -borovnica pa pogledaj ko sam i cime se bavim.pozzzzz

Ja sam takođe učesnik kao i ti (kao rezervni starešina)-Otišao sam da zamolim da sinu odložim civilnu i gledali su me kao da sam pao sa Marsa (mnogo su trebali da mi učine a i tako se ukida)-Toliko o toj "Državi" kojoj poljoprivrednik (seljak) treba samo kada je glasanje.A po budžetu se vidi na kom je mestu poljoprivreda u njihovim planovima :udri:
Nemojte ljudi mešati dva pojma -Država i Domovina.Kada Provac govori o Državi znamo na šta misli. ::svaka cast::

Zoran0230 je napisao(la):
provac je napisao(la):
ucesnik svih ratova od 90 na ovamo i kraj i takvi kao sto su se krili po njivama sada imaju meni pravo da kazu da ne mogu ja da pljujem njegovu drzavu ,, sije mi ga djura,, ja imam puno pravo i ovo je demokratija u kojoj je priznatiji ucesnik gej arade , a ne ucesnik ratova ili ti nedaj boze ratni invalid.

Nemojte ljudi mešati dva pojma -Država i Domovina.Kada Provac govori o Državi znamo na šta misli. ::svaka cast::

Mi smo dobri samo kad treba da se gine, da nam se opletu razni porezi, a kad se dele parice, onda nismo podobni, onda se deli medju njihovima..

Uostalom, ko je od ovih na vlasti proveo samo jedan dan u uniformi , od 90-ih pa na vamo? Predsednik , Premijer, neki od Ministara?
A zato ,90-ih godina su bili pravi proleteri , u pocepanim farmericama , isto od Predsednika pa do ostalih,stanovali po privatnim sobicama i rupama, a sad su bogati da bogatiji ne mogu biti..

I , mislite da je njih briga za nas ili Vas, nema veze na kojoj smo strani...Njih jedino interesuje njeno Visocanstvo EURO, i to im je jedina Ikona pred kojom se klanjaju...

:cao: :cao: :cao:

Kao i obično samo svađa i svađa. Jel znate kako se to kod mene kaže "karanje na suvo",
To bih ja uporedio sa onom naronom izrekom "Psi laju, a karavani prolaze". Dok se vi ovde tepate i bijeti srečima pametna gospoda je odnela sve. Kasno Marko na kosovo stiže, A vi se još karajte uvek postoje novi i raspoložni članovi za karanje i raspravu.

zato nas je uvek bilo lako zavaditi...
Dovoljan je bio sukob misljenja, i jos neko kome odgovara da ne budemo slozni dolije malo ulja na vatru (napravi bolne razlike medju ljudima), i eto ovoga sto sad vidimo ::lose:: ::lose:: ::lose::

osnovna i prva greska je administratora sto dozvoljavaju da se ljudi uplici i razvodnjavaju temu nekim licnim stavovima, tipa ti nisi za to , ti nemas slifa ,ti si ovo ,ti vredjas moju drzavu, tako da sticem utisak da se to na neki nacin radi smisljeno jer smo vec imali razne primere podmetanja klipova od strane min poljop koje je na indirektan nacin pokusavalo da razjedini APS ali nije im uspelo. zemljaci ponavljam po 5ti put tema je ,,PROTESTNA VOZNJA TRAKTORIMA,, svako ke je iole pismen shvatice da je rec o seljacima koji su nezadovoljni i koji nemaju drugi nacxin da komuniciraju sa drzavnim aparatom osim PROTESTA. a ja nemam ni nameru ni zivaca da dokazujem onima koji su zadovoljni i lepo im je da smo imali stotine mejlova upucenih min polj, predsedniku vlade, predsedniku tadficu, i direktno predatih zahteva u pisanoj formi na iste adrese i to lepo u devet tacaka od kojih su se vec 4 obestinile.1)nece biti mleka 2) Nece biti mesa 3)nekontrolisani uvoz mesa -sverc 4)uvoz modifikovane hrane 5)dugorocni razvoj poljoprivrede-bez strategije 6)cena imputa u polj proizvodnji 7)podsticajna sredstva u vocarstvu- da se ne donose uredbe na uredbu bez naseg prisustva :cool:odlaganje zakona o registraciji polj masina i tada aktuelna tema cena psenice i maline.toliko od nas nezadovoljnih valjda ce se zadovoljni dozvati pameti i pustiti nas da radimo na miru .primer su vam akademci - nema pregovora sa min prosvete i sta sledi strajk NEMA DRUGE ALTERNATIVE .POZZZZ

Spustite malo loptu, ili će tema biti privremeno zaključana.

kao što dovedu u emisiju kod olivere udruženje potrošača,mlekare,novinare i onda u emisiji ispadne da su za sve krivi proizvođači.jer nevaljaju nikome,ni potrošačima,ni otkupljivačima ma jedini krivac za nestašice,loš kvalitet..... :haha:tobože ministar nije mogao doći u emisiju a on sedi u fotelji kući i smeje se kad RTS baci kosku pa zavadi i potrošače i proizvođače i otkupljivače(koji i jesu monopolisti)tako da u emisiji uopšte nema prikazanog realnog stvarnog stanja zašto je to tako i ko je za to kriv.parola zavadi pa vladaj.a država promoviše parade ponosa:Mi smo na to upozoravali (asocijacija poljoprivrednika) kad smo bili u medija centru još letos,znači nekoliko meseci ranije pre nego što će se ta parada održati.baš je provac mislim govorio kako će to odjeknuti u javnosti a ovo što mi pričamo biti zataškano u medijima i tako je baš i bilo.rts se baš trudio da pravi emisije i obaveštava o paradi a o protestima nije objavio ni u jednim vestima.i to je javni servis građana-pa neću im platiti pretplatu makar izbacio tv iz kuće.koja je to demokratija?demokratija za vladajuću garnituru :zli:jednom su ga bombardovali,pa palili i šta je promenjeno?Ništa baš.šta to govori?kako ko uzjaši vlast u srbiji-nemož se smeniti bez sile i grubih poteza.nažalost narod najviše ispašta,al kad je tako znači znači zmija se u glavu tuče.Samo radikalne mere i potezi mogu uroditi plodom.ipak je ovo policijska država pojedinih vlastodržaca sa kolene na koleno.nema pozicije kao ni opozicije-korumpirano gde god da se okreneš.i šta?opet narod ispašta-pošten narod od koga iz usta otimaju.svesno uništavaju i poljoprivredu jer to normalan čovek nemože dopustiti-ej pa u srbiji se uvozi i mleko i meso i voće i sačma........iz nemačke,argentine,brazila itd.psihologija je opasna stvar.......mi smo krivi što neproizvodimo dovoljno,to je nekvalitetno,imamo ekstraprofit,imamo novu mehanizaciju,imamo kredite ekstrapovoljne,imamo objekte nove-šta mi seljaci hoćemo?MI SMO KRIVI ŠTO ĆUTIMo_Ovo sam morao da kažem,toliko svojoj struci barem dugujem ako ništa više.ovo je pogrom poljoprivrede i poljoprivrednika iz svih oblasti. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Malo da se odmorite od pisanja uz pesmu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E0Ptovz_wV4&translated=1[/youtube]

kažu zbog visokih cena polj.proizvoda je inflacija-čak i viceguverner NB vodi razgovore u pravcu poljoprivrede.ejj koje mahinacije.a cena kukuruza pre 4 godine je bila veća a inputi par puta niži(dizel bio38 din)evro niži itd...znači i SEKA je u srbiji zbog poljoprivrede.Sramota

Miroslave ,bravo za komentar :ppozdrav:

Nadam se da se nece cekati duze od proleca na rusenje vlasti . :ppozdrav:

Nazad
Vrh