Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
kao što dovedu u emisiju kod olivere udruženje potrošača,mlekare,novinare i onda u emisiji ispadne da su za sve krivi proizvođači.jer nevaljaju nikome,ni potrošačima,ni otkupljivačima ma jedini krivac za nestašice,loš kvalitet.....

tobože ministar nije mogao doći u emisiju a on sedi u fotelji kući i smeje se kad RTS baci kosku pa zavadi i potrošače i proizvođače i otkupljivače(koji i jesu monopolisti)tako da u emisiji uopšte nema prikazanog realnog stvarnog stanja zašto je to tako i ko je za to kriv.parola zavadi pa vladaj.a država promoviše parade ponosa:Mi smo na to upozoravali (asocijacija poljoprivrednika) kad smo bili u medija centru još letos,znači nekoliko meseci ranije pre nego što će se ta parada održati.baš je provac mislim govorio kako će to odjeknuti u javnosti a ovo što mi pričamo biti zataškano u medijima i tako je baš i bilo.rts se baš trudio da pravi emisije i obaveštava o paradi a o protestima nije objavio ni u jednim vestima.i to je javni servis građana-pa neću im platiti pretplatu makar izbacio tv iz kuće.koja je to demokratija?demokratija za vladajuću garnituru

jednom su ga bombardovali,pa palili i šta je promenjeno?Ništa baš.šta to govori?kako ko uzjaši vlast u srbiji-nemož se smeniti bez sile i grubih poteza.nažalost narod najviše ispašta,al kad je tako znači znači zmija se u glavu tuče.Samo radikalne mere i potezi mogu uroditi plodom.ipak je ovo policijska država pojedinih vlastodržaca sa kolene na koleno.nema pozicije kao ni opozicije-korumpirano gde god da se okreneš.i šta?opet narod ispašta-pošten narod od koga iz usta otimaju.svesno uništavaju i poljoprivredu jer to normalan čovek nemože dopustiti-ej pa u srbiji se uvozi i mleko i meso i voće i sačma........iz nemačke,argentine,brazila itd.psihologija je opasna stvar.......mi smo krivi što neproizvodimo dovoljno,to je nekvalitetno,imamo ekstraprofit,imamo novu mehanizaciju,imamo kredite ekstrapovoljne,imamo objekte nove-šta mi seljaci hoćemo?MI SMO KRIVI ŠTO ĆUTIM

vo sam morao da kažem,toliko svojoj struci barem dugujem ako ništa više.ovo je pogrom poljoprivrede i poljoprivrednika iz svih oblasti.