Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тај Јованов је био на преговорима јер су људи са нзм ни ја којих блокада претили да ће се разићи ако он не буде ишао да њих представља. А тај нас је избушио као прави.A ko je izglasao onog Jovanova prosle godine na protestima ? Jos covek imao i pravo potpisa i ispred Stiga
Милета на пример нема много земље и није фамозни “профи” пољопривредник па је ишао на преговоре и водио протесте (по мом мишљењу давао је 100% себе). За то га је квалификовало јер је са пар другара и покренуо ову причу и иницијативу (да није било њих врв не би ни имали ви тастатура ратници шта да паметујете јер до протеста не би ни дошло).Ok izađem na proteste i na osnovu čega ili po koim kriterijumima budem predložen za pregovarača ? Zato što : Imam 3h zemlje, radim kod privatnika i imam srednju školu? O NE moraš imati Mnogo zemlje, važiti za gazdu, važiti za poznatog lika iz napred navedenih razloga,još ako si u stranci ili imaš nekoga u stranci ko će te predložiti za pregovarača tim pre. Bez obzira što pregovarač ima dosije u mupu debeo kao rolo bala, ležao u zatvoru itd itd.Pa kada te dobro podmažu, onda se smiriš rasturiš proteste podviješ rep, poklopi se ušima i ćutiš.A onda se pojavi drugi baja ista priča ali iz drugog sela.
Izabran budes ako te ljudi predloze i izaberu. ProstoOk izađem na proteste i na osnovu čega ili po koim kriterijumima budem predložen za pregovarača ? Zato što : Imam 3h zemlje, radim kod privatnika i imam srednju školu? O NE moraš imati Mnogo zemlje, važiti za gazdu, važiti za poznatog lika iz napred navedenih razloga,još ako si u stranci ili imaš nekoga u stranci ko će te predložiti za pregovarača tim pre. Bez obzira što pregovarač ima dosije u mupu debeo kao rolo bala, ležao u zatvoru itd itd.Pa kada te dobro podmažu, onda se smiriš rasturiš proteste podviješ rep, poklopi se ušima i ćutiš.A onda se pojavi drugi baja ista priča ali iz drugog sela.
Pa neće valjda biti izabran onaj sa 1o ha.Izabran budes ako te ljudi predloze i izaberu. Prosto