nedeljkosavic012
Član
Da li je ispratio neko današnji protest mlekara u Mrčajevcima danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je nekoliko slika sa tog protesta na FB
Bio ,ispratio sumadija se pokrenula....Da li je ispratio neko današnji protest mlekara u Mrčajevcima danas
Ako mene pitaš. Moje mišljenje je da ona nije svesna na čelo kojeg ministarstva je sela. Ona misli da je to ministarstvo finansija, i tamo kad izađe Siniša Mali i kaže: Penzije nikad veče u istoriji. Svi penzioneri mu poveruju. Takvih izjava o odricanju subvencija nije bilo. Dokle god bude subvencija za radna mesta u fabrikama koje motaju kablove i prave sokove a imaju 120 000e po radnom mestu, objašnjenja nema. Poljoprivrednici zaslužuju bolje. Što je jedan kolega rekao: Kosovo se brani kod mene u selu, u mom dvorištuJel istina da je ministarka dala par skandaloznih izjava za vreme sastanka sa poljoprivrednicima....
Kao....mogli su se odreci subvencija da pomognu drzavi...
Ili drzava-to je ona a ne narod i sl.
Što se Ševrlića tiče, planiralo je naše udruženje da održi tribinu, gde bi bilo 300 proizvođača, našeg okruga, jedan od predavača bi bio i Ševarlić. Ali nikako da nađemo na miran period@Nedeljko - jel ti mozes ispred udruzenja da zakazes sastanak sa Sevrlaicem ? Jel bi on to prihvatio ?
Mislim da ona nije svesna svoje nesvestiNedeljko....To je navodno bilo na sastanku sa mlekarima...sad dal je tacno ne znam
Ja baš mislim kontra. Mislim da su ovu ministarku postavili da pokuša da se snađe na mestu ministra bar jedno 2 godine, 2024 nam idu opštinski izbori, sastaviće sa republičkim i tada nov ministar, ali dok se formira vlada to je već 2025 god. Ovi su mađioničari. Ovi ajde što kradu pare i prave kombinacije, ajde što su nesposobni, ovi nam kradu vreme . Sve ćemo da dočekano i bolje godine i sve, samo vreme nećemo moći da vratimo. Ja opet kažem, zaslužujemo mi boljeKapiras zasto sam te to pitao . Jer u nekom buducem protestu ce se traziti smena ministra . Ova vlast nije blesava i namazana je svim bojama . Zato su ovakvu i postavili jer znaju da ce paori biti sve nezadovoljniji . Naravno da ce je smeniti ukoliko dodje do masovnijih protesta . Paori ce misliti da su nesto postigli ali tako nece biti . Razmisli o nekom coveku iza koga bi svaki paor stao i neka on bude ministar . Ovi ce prihvatiti . Sve prihvataju kada zagusti !
Po recima ljudi iz delegacije ceo sastanak je bio skandalozan ,od nacina prijema ,nastupa ministarke do njenih izjava i zakljucaka.Jel istina da je ministarka dala par skandaloznih izjava za vreme sastanka sa poljoprivrednicima....
Kao....mogli su se odreci subvencija da pomognu drzavi...
Ili drzava-to je ona a ne narod i sl.