Mozda, ne znam. Ali ne verujem da opstina resava blokadu puteva, to ide sa vrha resenje sam drzavni vrh sa min poljo to resi. A u principu zna se da to jedan covek kod nas sve resava koji se pita za sve....Mozda je njima dala opstina a ne drzava ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda, ne znam. Ali ne verujem da opstina resava blokadu puteva, to ide sa vrha resenje sam drzavni vrh sa min poljo to resi. A u principu zna se da to jedan covek kod nas sve resava koji se pita za sve....Mozda je njima dala opstina a ne drzava ?
A izvini šta ste vi? Vlast iznad vlasti, znas kako kazu ovde u Vojvodini, i nad popom ima pop.Ako si ispravan, ne brini. Sada sečemo sve, sardnike
To nam samo pokazuje koliko nas u celosti poštuju. Skinuli jedan mali broj sa glave, a ostale ko šiša!Nisu tu toliko oni krivi (stig) koliko je drzava trula i korumpirana. Ne mozes ti davati tj subvencionisati iz republickog budzeta samo jedan okrug u koji nije proglasena elementarna nepogoda poplava, pozar ili nesto slicno, sa tih 19 din za djubrivo da ovi ne bi protestvovali, a ostalima nista.
Onda po tome trebaju da isplacuju doplatu za suncokret samo tamo gde su bile blokade a ne svima ( sto je suludo)....
Oni su lokalno udruzenje i njihov posao je da resavaju lokalne probleme ,ako je problem globalan i na nivou cele drzave onda se treba globalno i organizovati i nastupati.Vi kao organizacija ( ja vas shvatam kao sindikat ) nikad niste smeli da privatite nesto samo za vas! Čak i da u celoj Vojvodini niko ne izadje na ulicu i da vam ne pomogne uslovi i pomoć od drzave mora biti ista prema svima! Sledeci put mozda vi izvisite,a to nije nikom u interesu.
Godinama sam radio u automobilskoj industriji i kada sindikat pozove na strajk svima je po volji ko ide na ulicu a ko ne zeli nije obavezan.
Kada sindikati dogovore neku povišicu npr plate, apsolutno je svi dobijaju.
Nije bilo fer tada da uzmete tih 19din/ kg tako se sada nemoj cuditi da su ljudi kivni i nemaju poverenja
Kakve veze ima ova objava na Insta sa temom protesna vožnja traktora.
Zasto su traktori protestovali??K
Kakve veze ima ova objava na Insta sa temom protesna vožnja traktora.
Zasto su traktori protestovali??
(šala - mala).I to govori lider opozicije koji na zadnjim izborima broj jedan na listi opstine Secanj.Na koju je prethodnu vlast samo mislio?kako nebi dobio kad hvali vlast na sva usta -
SADAŠNJA VLAST SE BORI DA SAČUVA STOČARSTVO
Poljoprivredniki iz Banata otkrio na koji način je prethodna vlast uništila stočni fond u Srbiji - Alo.rs
Lepo je sve ovo . Nemam dilema da ce covek nju svojim radom isplatiti ali cemu objave i slikanje ? To necu shvatiti . Cuti i ne ubadaj prste u oci paorima .