Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ko god je prozivao, širio neistine, upoznajemo ga, nema tu nejasnoća. Udruženje Stig živi, nema razloga da se mrzimo, sve je transparentno. Želja za sastanak sa ministarkom, nije da mi kreiramo agrarnu politiku ,već da se vidi na šta se troši 80 milijardi dinara
Ova prva recenica bas nekako pretece deluje. Podseca me na UDBu

Hahaha, dzaba svega… sad sam slucajno otisao na prvu stranicu ove teme.. ee isto sve ko sada… znaci nista. Jedino sto se da zakljuciti da nam je zilava poljoprivreda, eto tamo od 2010 se sahranjuje a jos se batrgamo.. ko pile u kucini, ali mrdamo.. citam te postove i neznam vise jel smesno ili tuzno.

Ovako naprednjaci funkcionišu!
Pretnja.
Moraš da im se prikloniš.

Sve više se kockice slažu i sve više liči na to

Nemate pojma kako bi voleo da grešim

Znaš li imenom i prezimenom koji naprednjaci funcionišu sa pretnjama.

Ili si to napisao čisto da troluješ temu.

Samo uskuvam na nepravdu i tu naduvenost!

Ima ih koliko hoćeš, naravno da ih znam imenom.
Pola srbije mora na miting kad se nekom digne, tako da nemoj o imenima.

Tema subvencija su odavno političko-stranačka priča.

Kao što sam pretpostavio, ovde većina piše da bi nešto kao napisala.

Za većinu poljoprivrednika 80% poruka u ovoj temi su nerazumljive i besmislene.

Većina srba, ne bitno dali su poljoprivrednici ili radnici tamo u nekoj fabrici ne zna sta se dešava u državi.
A baš zato što se cini besmisleno nam i jeste ovako.

Jel ti to nesto pretis?
Sta su neistine? U grupi na viberu si se svadjao i tamo su nezadovoljni iz tvog kraja pisali sta sam sada rekao… a da smo bili neobavesteni da ste protestvovali to znas sigurno, jer nije bilo ni blizu poznato kao danas…
Mozes lako da me nadjes… malo crnice, covek koji radi cvece za izvoz me zna. Nisam nikakav spekulant, lazov jos manje! A za pretnje malo povuci kocnicu… ponasas se sad kao da si necija produzena ruka.
Taj čovek iz Crnića je veoma aktivan u Udruženju,zove se Zoran, jedan je od nas koji sve ovo vodimo. Raspitaj se malo pre nego što pljuješ sve i svakog. Nemam razloga da te tražim ali imam razloga da saznam zašto si nezadovoljan, nije nikakva pretnja ali mora da se sazna ko je kakav, nije Srbija Amerika, sve se sazna

Nikako se ne slazem sa ovim.
Koliko je procentualno u drzavi ljudi koji se bave poljoprivredom , a koliko taksista ,advokata , itd?
Taksisti kada protestvuju oni zaustave ceo Beograd, dovoljno je samo da svi u isto vreme zaustave svoj auto i upale sva 4 migavca. Advokati kada protestvuju zaustave pravosuđe, uz to su veoma obrazovni i znaju odlično šta se radi u državi. Ovakvi protesti veoma bole vlast jer je nemoguće sakriti ih od šire javnosti...

Taj čovek iz Crnića je veoma aktivan u Udruženju,zove se Zoran, jedan je od nas koji sve ovo vodimo. Raspitaj se malo pre nego što pljuješ sve i svakog. Nemam razloga da te tražim ali imam razloga da saznam zašto si nezadovoljan, nije nikakva pretnja ali mora da se sazna ko je kakav, nije Srbija Amerika, sve se sazna
Pa celo vreme ti pricam, kad sam letos prvi put saznao da ste uspeli nesto 6 meseci ranije, a da se o tome nigde nije pricalo… kako bi se ti osecao. Kao da je ministarstvo brze bolje utisalo vas reon da nebi morali svima davati… jel svacas?
Zoranova supruge pokojni otac, je rodjeni brat coveku koji je ozenio rodjenu sestru moje majke… u pravu si nije ovo amerika.. a jos malo toliko puno paora ima da cemo se svi poznavati.

I molim te koga sam pljuvao.? Nisam nista rekao sto nisu i drugi procitali… i trebao si da uzmes to kao sugestiju, da nije bas ok ispalo vase vojevanje u ocima ostalih. Ako se neko uvredio ja se izvinjavam..
A nebi bilo lose da od vas ili bilo koga slicnog moze da se nesto postigne vece od vaseg reona… ako budete svaki put kad samo vas namire odustali kao tada za djubrivo onda i nemozemo ocekivati poverenje ljudi koji su svakako bez nade.

Pa onda svi kad nesto cuknete o nekim protestima put pod noge i od komsije do komsije blokirajte makar svoju ulicu ,ako se iskupi vise onda centar sela , i ne mora da se zaustavi saobracaj da neduzni ispastaju ali mora da se izadje da se vidi da smo nezadovoljni.
Ne moze da se ceka da neko drugi vadi kestenje iz vatre ,a da svi budu zadovoljni.
Ako vecina nece da se pokrene znaci da im je dobro ,ako im je dobro onda nista.....

Đć

Ko tebi daje za pravo, da kažeš da je neko izdao, prodao, dobio traktor ili kombajn.
Ja nisam nigde napisao da je neko dobio traktor ili kombajn, ali sam rekao i ponavljam da se udruzenje Stig proletos povuklo za saku djubriva, da je udruzenje Stig iskorisceno za propagandu o pomoci poljoprivredi i da je udruzenje Stig delimicno doprinelo da protesti propadnu. To je moje licno misljenje i ne moze me niko uveriti u suprotno. ALI... Ne pretim nikom da cu ga traziti, da cu se raspitivati o njemu, da cu ga raskrinkati i slicno. Ne mora da znaci da ste vi losi ljudi i domacini, ali lose odluke u datom trenutku su doprinele takvom utisku.

Nazad
Vrh