Vidis sve sam razumeo a to da je polovina od vas 8 usrala stvar.Ne mogu kriviti vlast sto se sluzila nedozvoljenim metodama jer to je normalno od kad je sveta i veka,a tek u Srbiji puna istorija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis sve sam razumeo a to da je polovina od vas 8 usrala stvar.Ne mogu kriviti vlast sto se sluzila nedozvoljenim metodama jer to je normalno od kad je sveta i veka,a tek u Srbiji puna istorija
Pa napisi odgovor na svoje pitanje kad ga vec znas. Mesas babe i zabe. Cudi me da se jos nisi dotakao najavljenog popisa stanovnistva.Mene samo zanima (ako imam dozvolu da pišem).Kako su se traktori uopšte pojavili u N.S. bez znanja vlasti.Naravno do odgovora nije teško doći.Meni je samo žao poštenih paora kao što je Bubu,
I gej parada je trebala biti sprečena od strane litijaša koji su se okupili 11 septembra u velikom broju baš protiv te pošasti.Na sam dan parade nije bilo nikog sem Antonija.Ko je organizovao litije
Tako radi ova vlast i vrlo joj dobro ide-dok ne pronađu 5-u vakcinu.
Ovo ti je napisao jedan od članova iako si ti jedan od kompetentnijih.Ne lupaj gluposti ako nešto ne znaš.
Ako ne znaš odgovor ili ga ne vidiš u mom postu ja nisam kriv.Jedino ako ne želiš opet neku svađu,Pa napisi odgovor na svoje pitanje kad ga vec znas. Mesas babe i zabe. Cudi me da se jos nisi dotakao najavljenog popisa stanovnistva.