lucijan013
Član
Jedno pitanje za tebe: Ko je mladi dugokosi pregovarac iz Bavanista?...Jovanov cini mi se?Mislim da u poljoprivredi cene treba da se formiraju na bazi pariteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedno pitanje za tebe: Ko je mladi dugokosi pregovarac iz Bavanista?...Jovanov cini mi se?Mislim da u poljoprivredi cene treba da se formiraju na bazi pariteta.
Ovaj manifest kao da je sastavio neki udbaši, ccc.PROTESTI POLJOPRIVREDNIKA - BORBA VUČEVIĆA I MIROVIĆA ZA MINISTARSKE FOTELJE
Sve je u Vašim rukama, dragi poljoprivrednici!
Očistite se udbaša ili im se suprostavite i pobedićete!
Znam ga iz viđenja i sam sam se iznenadio kada sam ga video da daje izjave kao pregovarač.Jedno pitanje za tebe: Ko je mladi dugokosi pregovarac iz Bavanista?...Jovanov cini mi se?
Pa ko ga metnuo u pregovaracki tim? Jel NAPS?Znam ga iz viđenja i sam sam se iznenadio kada sam ga video da daje izjave kao pregovarač.
Iz Kragujevca su krenuli u Beograd, možda i iz Pančeva..Jel ovo stiže pojačanje ili je fajront
Upravo mi je stigla poruka dai Pančevu nema više blokade da li je to tačno?
Rekli su da će biti stacionirani ispred vlade Srbije tako da ako imaš volju skupljaj ekipu i kolima tamo ako ne možeš traktorom..Da li se zna gde su Sumadinci sad? Da se izadje da se kupi nesto ljudima za piće uz put i za jelo ako treba. Alal im vera, kao i svima ostalima koji se bore,ja sam zajedno sa mojim Moravcima picketina kad ne izlazimo i kad nemozemo da se organizujemo. Naklon do poda i hvala.
Traktori su tu,al je prolaznoJel ovo stiže pojačanje ili je fajront
Upravo mi je stigla poruka dai Pančevu nema više blokade da li je to tačno?
И ни једна пала није, већ се они договоре, али поштено, да сви имају користи од тих договора, а не као код нас по обичају....појединци ће добити такве понуде, да ће их оберучке прихватити, а нама ће сервирати, као ништа се није могло урадити и слично....наравно има и поштеног света, али веома мало. Познавајући српског човека, он гледа само да њему буде лепо, за друге га не интересује и обично је и то циљ. Да ако успемо да се договоримо, да узмемо мрвице са стола, а за друге ме не интерсесује. Зато смо ту где јесмо, газимо једни преко других, отимамо једни од других земљу и друге ствари, па макар били и на нули, ал само да други не ради. Увек је мало и увек ће бити мало...
Ovoga se vučko boji!!!
Ovi ruše sve vlade sveta
BrukaВест од пре пар минута са сајта "Курира":
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-postigli-sporazum-dogovorena-cena-suncokreta