Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće da objašnjavaju o čemu se radi.Ja ne znam što se ovde na forumu nije objavilo nešto, jebo ve viber grupe,stalno neke grupe i grupice, nikad da stanemo svi pod jednu zastavu, mi koji nemamo te tobož pametne telefone izgleda i ne treba da se bavimo poljoprivredom, ko zna zašto je to dobro ali no.
Šta predlažeš na brzinu da tražimo a da se pridruže i druga udruženja?Zahtevi su suplji… prvo nemozemo uticati, a drugo je tek lakrdija teska… ako nemogu da daju pare, neka prestanu da ih uzimaju i to odmah ( akciza, i odvodnjavanje)! 3 godine obecava gorivo, a deset kako od oduzetih para podizu plate javnom sektoru… hvala sto ste me obavestili o zahtevima!
Ispali smo teletabisi sa ovim botom Baćkom, sada nastupamo oprezno. Ovo je pokušaj da nešto realno izboksujemo da narod shvati da se vredi boriti. Mogli smo postaviti 209 zahteva za koje smo imali predloge i ništa ne bismo uradili...Ne kenjam iz fotelje, ja sam jedan od 4 sto su se pojavili na sastanku da se protestuje kod nas!! Ali ispada da protestujem zbog 20 dinara po litri… mislim da je to smesno…
Glavni cilj je naš ulazak u institucije i da učestvujemo u donošenju zakona o poljoprivredi koji nas se tiču, ovako možemo protestvovati na svakih 15 dana. Mora postojati dugoročna strategija kako bi se nešto sistemski promenilo.Onaj ko ce se pridruziti taj ce se pridruziti… sta sad ako trazimo malo po malo kao vise ce ljudi se odazvati, meni prvom je smesno da u mojoj sredini ispadnem rogat zbog ovakve sitnice… predlazem, opet kazem, da nam prestanu uzimat i zavlaciti ruku u dzep ako vec nemogu da nam daju!
Ovime zavrsavam polemiku… i naravno nemoj svatiti ovo licno tebi skidam kapu.
Jel hoces da napises ili neces????? Mozda ne znas, ili ne bi da ga kompromitujes???Ovo zadnje ti verujem. Ko je kordinator za Kikindu?? Moze na PP.