diesel d-60
Član
tako je.. eo juce kod nas ranom zorom policija na izlazu iz sela ljudi isli probat orat.. oni ne daju dalje kao jel idete sto posto na njivu.. mislim KAKVO JE TO PRESRETANJE I OGRANICAVANJE KRETANJA JEL SMO MI TO GUBAVI???? Dajte ljudi da se organizacija pojaca sad njima iz inata kad nas tretiraju ko stoku!! nesmes se bunit nesmes zaradit.. a policija prosveta i doktori smeju da strajkuju. dajte ne brinite koja politicka stranka i sto zeli sto i mi.. nego ajde nekako da se skupimo u svim manjim selima i takodje krenemo ka bg. ne verujem da cemo daleko stici ali i ako ne stignemo policija i drzava ce nepraviti barikade ne mi. mi samo treba jednostavno da ocemo u bg. i da se prosire zahtevi iz INATA DA SAD DIGNEMO I ISPLATIMO SUBVENCIJE. KAD VEC NEMA CENE I NISU SPOSOBNI PROTIV MONOPOLA. ONDA DAJ SUBVENCIJU DA ZNAS ZA CEG RADIS..!!
Dakle dajte da se sredimo i bez obzira na sve.. polako nesto ucinimo protiv ovog organizovanog pljackanja. hvala unapred
Dakle dajte da se sredimo i bez obzira na sve.. polako nesto ucinimo protiv ovog organizovanog pljackanja. hvala unapred