paorpaor
Član
Narodne Milicije rasporedjene po putevima koliko hoces. Dosli sa sve busevima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma treba sedeti kući i gledati šta će neko drugi uraditi za vas i vama slične, to sa strankama ne pije vodu nego je to samo izgovor. Ja čekam da vidim dali će se neko odazvati iz našeg mesta. Poruke su poslate svim članovima našeg udruženja.
Nisa clan ni jedne stranke.Nisam nikada ni bio.Simpatizer jedne stranke jesam ali to opet nije LSV.Priznacu da sam i za potpunu autonomiju Vojvodine u svakom smislu bas zbog ovakvih stvari.Ko je koliko glup vidi se iz prilozenog ,krenuli ste a ne znate ni gde ni sta---nqa kraju canak pokupio kajmak...aj reci da nisi clan lsva??
Seljak ako bude cutao, nece ga biti a neke politicke stranke to koriste. Smatram da svi u ovom trenutku koji se bore za bolje sutra u poljoprivredi su dobrodosli.I meni ovo deluje kao da su poljoprivrednici iskorišćeni da bi određene političke partije prikupile političke poene...
sve je to slabo....tek da bi se reklo da je uradjena blokada i moglo da se slika a vrlo malo ima problema u samoj komunikaciji.......pored policijskog auta prodjes i druga ulica desno i pravac opet si na E5 putu...evo kako je u SUBOTICI. Blokada kod Žednika.
Nisu ljudi ni za jednu politicku stranku i ne zanima ih to,takva je situacija svuda,ali su izmanipulisani na najgori moguci nacin od pojedinaca da izadju na ulice i sutra prekosutra kad bude trebalo stvarno da se izadje nece hteti jer ce reci prosli put su nas namagarcili sad necemo da izlazimo.Neznam sta je bolje sedeti kuci i praviti se pametan ,bojati se da će neka stranka skupiti neke poene ili pustiti TAJKUNE I STRANCE da uzmu nasu i vasu zemlju.Kod nas ovi svi sto su izasli nisu ni za jednu politicku stranku.
Panduri u Futogu, izgleda da čekaju moguću kolonu traktora iz pravca Bačke Palanke.