ban.novo selo
Član
Policija treba da legitimise sve koji blokiraju puteve i da im se ukinu subvencije! Pa ne moze i jare i pare ! Svi bi da mitinguju !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo je cista provokacija.Policija treba da legitimise sve koji blokiraju puteve i da im se ukinu subvencije! Pa ne moze i jare i pare ! Svi bi da mitinguju !
Policija treba da legitimise sve koji blokiraju puteve i da im se ukinu subvencije! Pa ne moze i jare i pare ! Svi bi da mitinguju !
Bas tako, ovo je najbolje receno. Ni subvencije nisu problem neka ih nedaju kolko sisanje na svemu a pogotovo na otkupu. Jebes 50evra po laancu kad je djubrivo skupo. Kad je nafta 150.ali kome to objasniti...Nije naš problem Eu konkurencija,nego ovi naši što šišaju na svakom koraku,od setve do prodaje,njima mora biti,a nas ko je...be
Mislim da trebas objasniti sta si hteo da kazes ovom porukom i mislim da nije najpametnije provocirati ljude preteci im policijom i slicno, ali ipak trebas znati da je ovo sto si napisao ( ako je to to, bez nekih objasnjenja) shvata kao provokacija...I sada zamisli da se dogodi to sto si napisao, kudi kamo je opasnije legitimisanje od ukidanje subvencija, policajci najvise vole poljoprivrednike da kaznjavaju...Policija treba da legitimise sve koji blokiraju puteve i da im se ukinu subvencije! Pa ne moze i jare i pare ! Svi bi da mitinguju !
policija treba da legitimise sve koji blokiraju puteve i da im se ukinu subvencije! Pa ne moze i jare i pare ! Svi bi da mitinguju !
Из разлога?Vidim da se na mnogim mestima i u skoro svim vestima pise da ce mnoga udruzenja iz Banata,Backe,okoline Pozarevca sutra izaci na "proteste".Iz Banata mozda i izadje neko ko je clan banatskih paora(ako imaju nekog),ali sto se tice NAPS-a garantujem da ni jedno udruzenje,clanica Nezavisne Asocijacije poljoprivrednika Srbije nece izaci na proteste.
Утриповао сам да сам неко ко стоји иза онога што пише,а не да пишем у теми и да кукуам као сеоска млада а нећу да изађем да нешто пробам променити па макар и протести јер имам бронхитис..хаха све мој до мога.бронхитис ал партијске књижице.A ko si ti da me prozivaš i vređaš,šta si utripovao da si