Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane,ne bi trebalo tako da pričaš,ovde ljudi više ne znaju šta da rade i ovo je jedini način da se pokuša nešto...Iz razloga sto je ovo igranka par ljudi iz unije svinjara i par ljudi iz samog vrha drzave.Ljudi kojima je stvarno problem taj otkup bice iskorisceni kao sredstvo za ostvarivanje daljeg cilja koje nam sprema drzavni vrh.Bice uskoro svima jasno o cemu se radi.
To sto si video nema veze sa tenisom to vindija podize nove farme za proizvodnju pilica.A u Plandistu niko nije cuo da se grade objekti za tov svinja.Pre dve nedelje smo prolazli pored farme pilica u Plandistu i primetio sam da se dize jedan potpuno nov objekat. Bas smo se zacudili sa ocem i nismo mogli da ukapiramo ko to gradi. Sada mi je sve jasno.
Nije to njihov objekat sigurno,ova stvar je jos uvek na papiru.Pre dve nedelje smo prolazli pored farme pilica u Plandistu i primetio sam da se dize jedan potpuno nov objekat. Bas smo se zacudili sa ocem i nismo mogli da ukapiramo ko to gradi. Sada mi je sve jasno.
Druze razumem ja Vas jako dobro ali shvati da je sve izrezirano,i ne miniram proteste ni najmanje.Dragane,ne bi trebalo tako da pričaš,ovde ljudi više ne znaju šta da rade i ovo je jedini način da se pokuša nešto...
Ne bi trebao minirati pre nego što je počelo,jer ljudi danas veoma teško izlaze na ulice,danas i pored loše organizacije skupće se i blokirati saobraćaj ne tri sata i veruj mi to je veliki uspeh...
Ako imaš neku tačnu informaciju,dokaz i sl. prosledi mi ili još bolje članu Kuka9 i mi će mo se od takvih ljudi distancirati
Vaše udruženje ne mora podržati ta udruženja ali nas može,mačvanski seljaci i deo seljaka iz pocerine koji su samoinicijativno došli kod nas na protest nemaju ništa s njim
Kad smo pre par meseci spomljali Tenis i koliko je to loše za nas niko nije obraćao pažnju na to....sad kad znate da će hranu sami prizvoditi a ne kupovati od vas,da će uzurpirati zemljište,da će uzeti i moj i tvoj hleb sad je prilika da nešto se pokuša zajedno
Pa svaki ratar ima i svinja,goveda(ili bar većina).Tako da nema razloga da ne izađe na proteste.
Ok preseli se u EU, a mi cemo piti nase mleko. Ne mogu da verujem da neko moze da radi protiv svoje zemlje.Mleko je u eu kvaltetnije od naseg,setite se kolicine alfatoksina.sta ce se desiti kad radnici ne odu na posao zbog vase blokade pa ne dobiju dnevnice.ako vam je tako lose zasto se ne zapislite kod privatnika.
Treba da se borite za prava ali ne preko ledja drugih ljudi,pred skupstinu pa njih jebte.