Panonski Mornar
Član
Pavle svaka cast na komentaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lazo, vi sremci ste poslodavci koji bi postideli nemce i norvezane zajedno, to smo ustanovili. Plata vise od 1000 Eura. Da sam znao da toliko placaju traktoriste, ne bih isao u skolu. Zaposlio bih se u tvom krdaju i do sada zaradio par sotina hiljada EuraPdv je sprdnja i iz sprdnje smo u pdv, cisto da nam ne bude dosadno , da placamo knjigovodje,i bakcemo se sa ostalim papirima. Ko nije u pdv uglavnom ne zna kakve su njegove prednosti i njegove lose strane. @janosh na sta tacno mislis kad kazes "upiru prstom u njega" ? Ne kazem da nema dosta istine u tome sto je kolega Pavle rekao samo kazem da me treba pisati na osnovu svojih zakljucaka, i nekog prozivati da je zemlju stekao na ovaj ili onaj nacin... Ja sam rekao samo koliko covek placa stalne radnike i koliko ja placam radnike. Kad mi trebaju.
zahvaljujuci kreditima i procredit banci stekli smo par jutara zemlje i nesto novije mehanizacije,bez njih bi jos uvek radili 9 hektara koji su ostali posle 45.Slazem se sa Goranom, kredit uzimas spram primanja tj zarade ne mozes uzeti 1mil na 100ha, i ko god tvrdi da je kredit losa i glupa stvar nije u pravu, jer ti za zive pare mozes zemlju da kupis a kredit kad dodje rata platis, sa te zemlje ce se uvek ta para povratiti kad-tad. Mislim da je vreme da se ovo prebaci u neku drugu temu (krediti,radnovreme, pdv itd ) spavam:{{
Goran je naveo u vlasništvu ko ima 100 + ha. Jež nema 100+ ha, u slankamenu 1 možda dvojica, kod tebe u selu 4-5 ko mene 1.