leka
Član
Nema ko da izadje na proteste. Misevi su se zavukli u rupu
misevi su izasili iy rupa pojedose psenicu,a mislim da ima snage u ljudima za proteste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema ko da izadje na proteste. Misevi su se zavukli u rupu
Da, da, citao sam cak sam i komentarisao. Ne pise za ogranicenje po broju hektara?Imas u temi subvencije na 30 strani stav naseg Udruzenja,sa sinocnjeg sastanka.
Eto Diklofen bio brzi.
Daaa,daaa banovan.Da ti nije kojim slucajem neki blizi rodjak?U sad vidim banovan je...
Ispade da su srednji do 500kj...
pa recimo da je veliki svaki onaj preko sto hektara.U kikindi protesta nije ni bilo .
Samo bi dodao da mi je doticni Petrov rekao da je pitao policajca kako sad on da obavi posao, a ovaj ga je posavetovao da natovari presu na prikolicu da je odnese do njive odradi posao ponovo na prikolicu pa kuci. Da li ovo ima veze sa zdravim razumom? Ajd pandur je drzak i bezobrazan, ali sta bi sa sudijom gde mu je obrazovanje, gde je savest? Kako je moguce da je u Subotici za isti prekrsaj covek oslobodjen? Jel to druga drzava?Sramota! http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%B8%D0%BA.html
Mislim da je ovo van svake pameti.O ovome sam ja već pisao ali sam se potajno nadao da će proći vez kazne.
Obojicu lično poznajem i uzorni su domaćini.Dragan Kockar je jedan od većih stočara u Kikindi i pored sve muke mu je još i ovo trenalo.
Sve ovo će dočekati i nas ako ništa ne preduzmemo.
Gospodo to sve zavisi od policajca i od sudije.Ako je policajac čovek sa razumom neće se striktno držati pravila, a sudija zakona.Oboje su u pravu kada presude jer nam je nakaradan zakon, a drugo je da li se neko striktno drži zakona ili ne.Znači oni su normalni samo da li su ljudi ili ne, a to nije na nama da presudjujemo jer se iz priloženog može zaključiti šta su!
Ovo bi trebalo da je glavni razlog malog broja ljudi na protestima, iako je broj nezadovoljnih skoro 100% ,tacnije svi oni koji rade i zive od poljoprivrede.Ljudi su dva puta strašno izmanipulisani ne od države nego od vođa protesta.Poverenja više nemaju.