lazarmatic
Član
a kako si ga ti koristio?
- - - - - - - - - -
ne pise ni da gaze ljude
- - - - - - - - - -
ne pise ni da gaze ljude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam reagovao na pomen "komunisticke revolucije" ali se kolega Bojcetic ispravio ..."Jer kada Ljljic i Vucic ti kazu da oni ne mogu nista jer je to trziste,a predstavljaju drzavu,"
Prijatelji dragi...ja zaista ne mogu da verujem da vi i dan danas imate uverenje da država može, treba i mora da interveniše u ovakvim i sličnim prilikama ???!!!
A sa druge strane, na sam pomen socijalističke revolucije reagujete kao opareni !!!
I još kad utrčite sa onom kako seljak hrani vojnika koji ne može gladan ratovati...tcccc...
E moj Staniću napisacu ja tebi sve u pp ali ovde ne.Zbog onog pisma ministru već imam problema preko glav.Neke stvari nećeš verovati zemo moj.
Pusti to rekla kazala,pisalo se i slicne termine,ako nemas konkretne argumente nemoj lupetati ko se ovajdio.Ili barataj konkretnim imenima ili nemoj nikako.A to svi pregovaraci su se ovajdili zajebi.Ovajdili smo se sa 25,5 din sto mi je placen suncokret?Niko ne trazi,niti ocekuje od pojedinca da bude socijalno odgovoran,ali je zato drzava tu da smanji apetite pojedinaca i da ODRZI STANJE U NEKOM BALANSU, a ako toga nema onda je neminovno da ce doci do nekog bunta, nekontrolisanog, i neke revolucije,nazovite je kako hocete.Drzava je u toj oblasti zakazala i dozvolila je da se radi kako ko hoce, ko je jaci i blizi vlasti dobija sve a ostali jos vecu bedu.Posto je tema protesti, u svim proslim protestima neke nazovi "vodje" su se dobro ovajdile, barem je tako pisalo ovde, postali jos jaci i njima oni sitniji ne mogu da pariraju, pravi se sve veci jaz, a valjda, svi imaju pravo na zivot dostojan coveka.Nemoj da neko napise "pa neka se bore da imaju zivot dostojan coveka", bore se ali ne mogu i da se izbore.A znamo da se veliki kapitali sticu uz veliki kriminal,pa sad, sta je-tu je.
Nisam najbolje razumeo ko je rekao pregovaracima iz Zrenjanina da vam prenesu na terenu da ukoliko se ne sklonite sklonice vas oni za 15 min?
Prvo, ne lupetam, ovde je pisalo, "u nekim avlijama se zazelenela poneka nova masina, neki su dobili pozamasna bespovratna sredstva ..........." i svasta po nesto.Ja sam Macvanin i ne znam imena a svasta cujem, cesto dolazim u Pancevo i okolinu.Sad, ko se prepoznao, prepoznao, sta da mu radim!Pusti to rekla kazala,pisalo se i slicne termine,ako nemas konkretne argumente nemoj lupetati ko se ovajdio.Ili barataj konkretnim imenima ili nemoj nikako.A to svi pregovaraci su se ovajdili zajebi.Ovajdili smo se sa 25,5 din sto mi je placen suncokret?
Prijatelju dragi ja zaista nemogu da verujem da drzava moze da intervenise i zabrani izvoz psenice, kukuruza... a sada nemoze da zastiti seljaka."Jer kada Ljljic i Vucic ti kazu da oni ne mogu nista jer je to trziste,a predstavljaju drzavu,"
Prijatelji dragi...ja zaista ne mogu da verujem da vi i dan danas imate uverenje da država može, treba i mora da interveniše u ovakvim i sličnim prilikama ???!!!
A sa druge strane, na sam pomen socijalističke revolucije reagujete kao opareni !!!
I još kad utrčite sa onom kako seljak hrani vojnika koji ne može gladan ratovati...tcccc...
Ma, u redu je, nema potrebe vise objasnjavati!Tukli su nas u Beogradu ko nije hteo da uzme tu zelenu masinu.