Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojceticu i jos bi dodao brzo su svi zaboravili da su posle 2 svetskog rata vecinu gazda,kulaka i veleposednika sirotinjski narod koji je kod njih radio za hranu i smestaj streljao i njinu imovinu razdelili,a cini mi se da ce se u skorije vreme istorija ponoviti!
Opet ti ponavljam nezelim niciju nesrecu,a ako hoces da znas mojoj porodici je tada oteto 12ha najplodnije zemlje,2 kuce i 6ha sume i proterani sa Kosova u Vojvodinu gde su u zamenu dobili jednu svabsku zemunici u 1ha zemlje.A o kasnijij golgoti moje porodice neki drugi put i poucen time mene je strah da se opet tako nesto nedesi jer kakve sam ku...te srece opet ce moja porodica stradati jer kad gladna i razjarena rulja krene isto je ko i poplava koju je tesko kontrolisati!A sada se izvinjavam svima na ali necu vise ovde pisati jer me je skoro ovde covek napusio u vezi protesta jer sam rekao da nema nista od toga jer ce se opet par ljudi ovajditi,a mi biti njine marionete u sluzbi njihovog bogacenja!Dali sam pogresio??Po meni priželjkuje streljanje nekog ko ima više od njega, ako vam je to Ok ja se izvinjavam.
Ne prizeljkuje niko strljanje nekog,ali je ova situacija u nasoj drzavi prokleto slicna stanju nase drzave iz trideseti godina proslog veka i pred pocetak drugog svetskog rata,po pricanju starijih ljudi.Po meni priželjkuje streljanje nekog ko ima više od njega, ako vam je to Ok ja se izvinjavam.
Svi se vi slazete sa tim a vidi se ko cuti, onaj kome to nije od koristi a nemoze da argumentuje da to nije tako i da nismo upravu.Al opet od toga nema nista jer bi trebalo drzava da krene da extraoporezuje ljude koji finansiraju tu istu drzavu tj. ljude koji je vode...