I na ulasku u Vršac iz pravca Plandišta.Nikakav bitan pravac samo maltretiranje uglavnom nas poljoprivrednika.Ja sam vozio ćerku kod drugarice na rođendan i ostao zatečen kome je palo na pamet da blokira taj put kojim ceo kraj uglavnom poljoprivredno stanovništvo ide u VŠ . Što ne blokiraju granicu pa da malo ima efekta ovako zaje**vaju kolege.
"Sami sebe i drug druga" što bi rek'o gospon popa.
- - - - - - - - - -
ma meni nije jasno sta je sa suboticom,becejom,kikindom zasto oni cute dal je njima ovo dobro. Pa nemozemo samo mi da blokiramo i da izdejstvujemo nesto,mislim na nas iz opstine nova crnja,zrenjanin i pancevo, ajmo ljudi urazumite se
Koliko sam ja nezvanično načuo, Kikinđanima je direktno zaprećeno kada su pokušali da prijave skup. Kikindska saobraćajna policija je i inače nadaleko ozloglašena kao izuzetno rigorozna pri kontroli saobraćaja. Kažem, samo sam načuo, ali verujem se da sam dobro razumeo da je pretnja bila tipa: "Čik blokirajte nešto, popisaćemo vam tablice i zapantiti njuške pa da vidite kad počnemo s jeseni da vas zaustavljamo na putevima da tražimo dlaku u jajetu i teramo mak na konac, ima sve da pljušte kazne, da se uzimaju dozvole i skidaju tablice!"
Možda je par njih otišlo na svoju ruku u Crnju da pruži podršku tamošnjim kolegama. Čak sam se i ja nosio tom mišlju iako nikoga odande ne poznajem. Ipak iskrsli su neodložni poslovi, a imam za sad samo jedan traktor i ni jednog slugu.