1 ako si vec isterao traktor na nekoliko dana,pa doterao auto za spavanje sta se u tebi od jednom prelomilo da tako lako napustis blokade ?Ok druže razumeo sam sve šta si napisao.Za neku Gradnuličku frakciju nisam ni znao da postoji do ovog tvog posta i da smo Rackov i ja neke vođe.Ljudi su na sastanku većinom odlučivali o potezima a ja kao i ostli smo učestvovali i terali traktore. Da sam vikao možda i jesam nesećam se jer je bilo dosta skupljanja a brate ako i nisam bio na jedan sastanak nije smak sveta nevidim važnost jer svu inicijativu su potegli ljudi iz Stajićeva,Perleza i Čente i tražili od Ognjena da sazove sastanak.Moje saznanje je takvo.A za dane u Opovu moguće je da sam otišao trećeg dana do kuće da uzmem auto u kome bih nastavio spavanje narednih dana.Ovo nije nikakvo pravdanje nemoj tako da shvatiš već ne trpim neistinu,jer znam kako mi je bilo šest dana u Opovu jer sam kod kuće ostavio malu bebu i drugo dete.Od sad i u narednom periodu ne da me neće videti bilo kakva blokada ni sastanak vezan oko istog jer prosto nema svrhe trubiti u prazno.
Nego kaži ti meni čujem na radiju da se Zarin oglasio i da je on navodno još ispred uljare i čekaju petak.Da li si ti još ispred uljare i da li si ti u njegovoj ekipi?
2 ako su ljudi iz Stajićeva,Perleza i Čente potegli inicijativu zasto su onda od Ognjena trazili da sazove sastanak ?