Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema on tako jaku sijalicu za tu sobu,mrak bi ga da ne kazem pojeo.E ovo ti je prava konstatacija.Tako lepo i Vučić da u jednu sobu stavi troje-četvoro naših tajkun-lobista i da im objasni neke stvari sve bi drugačije bilo.
Za clanove koji nemaju vremena da procitaju par postova unazad, a i za one koji ne znaju o cemu se radi, ckan Techa je objavio zahtev koji je asocojacija Banatski paori uputila vladi.
Koga ne mrzi, neka procita pa ce znati sta se trazi
Господне Вучићу...
БАНАТСКА АСОЦИЈАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИКА
„БАНАТСКИ ПАОРИ“
E da imamo i mi jednog Putina, pa da u dve reci sredi stvar oko cena , pa ne bi trebalo razmisljati o protestnoj voznji
О узроцима можемо да дискутујемо, али остаје чињеница да су многи мали и средњи ту игру прихватили, по негде и исфорсирали. Исто тако је ту игру и држава прихватила, па видимо почетне цене од око 400 еура/ха, што је опет скупље него у ЕУ.Naj skuplji zakup plaćaju tajkuni kako bi eliminisali seljaka. Nije obični seljak podigao cenu zakupa
Nego kako. Dok bude ovaca bice i sisanja.Sinoc se malo zakuvalo oko teme i opet corak,cinimi se da je ministarstvo pametnije od asocijacija razvlace nas od nedelje do nedelje.
Taman da pocne zetva i opet cemo kukati nismo na vreme krenuli.
Ceka se izgleda cetvrtak , ako se krene bice domino efekat .Kako ja vidim od ovog nema nista tresla se gora rodio se mis.
Braca hrvati se organizovali i izgurace svoju stvar, a mi nit organizovani niti cemo nesto izgurati ,u stvari koje su nase stvari, ovo sto traze Banatski paori je dobro za nas ali dali ce ih ostali podrzati? Ja sigurno hocu pa makar bio jedini jer mi to sto traze odgovara za dalji opstanak a verovatno odovara i vecini pa bi trebali da se aktiviramo.
Nista se nije rodilo,cak ni taj mis jer nista nije mrdnulo sa mrtve tacke.Kako ja vidim od ovog nema nista tresla se gora rodio se mis.
na koje lopove mislis ? one sto smo izglasali proslog puta ili sada ?