Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to se i oni nadaju ali nema vise onog moze i gore , dokle bre pa ja neznam za bolje a i nemam vise sta da trosim prazna kesa , a svi traze pare za svoje usluge proizvode vodu struju svi znaju zaracunatu zaradu i zateznu kamatu , a mi dodji sutra pa kad ce to sutra?
Utorak i sreda kisaSamo kisa da bude pa da izadjemo ako bude lepo vreme nema nista od toga.(govorim za Bavaniste)
to se i oni nadaju ali nema vise onog moze i gore , dokle bre pa ja neznam za bolje a i nemam vise sta da trosim prazna kesa , a svi traze pare za svoje usluge proizvode vodu struju svi znaju zaracunatu zaradu i zateznu kamatu , a mi dodji sutra pa kad ce to sutra?
Preuzmimo odgovornost sto svojim neradjenjem nista u vezi ovih gluposti dovodimo svoju decu do prosjackog stapa i jeftine radne snage tj dzakarosa.
Mislim da je greska sto se krece prema drzavnim granicama,koga cemo blokirati tako,ljude koji idu tamo vamo a uljarima se opet ostavlja slobodan put da mogu jos brze(posto ce saobracaj biti oslabljen) da prebacuju suncokret od otkupnih mesta do uljara.Tu nesto smrdi,do juce se pisalo o blokadama uljara a sad o blokadama granica.Veceras u Zr na sastanku donesena je odluka da se krene protestnu voznju prema granicnim prelazima a zahtev je da sve cene budu kao prosle godine. U ponedeljak se prijavljuje u policiji a su sredu bi trebalo da se krene. E to je informacija od veceras.
Tacno hrvati su spremni na sve,idu i protiv policije kad ih priteraju u cosak,a kada nas priteraju mi se samo sagnemoA jel tebi ikad išta odgovara?
I Hrvati blokiraju granice jer su to žile kucavice svake zemlje.Dokle nam više nije jasno da smo glupi,nesposobni ,jednom rečju jadni i da je vreme da gledamo i učimo od boljih.