U ovoj nasoj drzavi ekipa javni sektor ne zna sta je rad , a zna da se buni kad poljoprivrednik protestvuje,odmah idu pricu - strajkuju , a gle sta voze?!
Govorio sam da nemam nista protiv ljudi sto "rade" po bolnicama,banjama,policiji,prosveti,posti... seminari,sluzbena kola,putovanja,sportske igre i imaju sva ostala uzivanja i luksuz.
Uskoro necu tako govoriti o njima , jer pocinjem da imam protiv svih sve! Protiv takvih imam itekako! Nije dzaba emisija "Drzavni poso".
Po struci sam diplomirani ekonomista , sutra-prekosutra cu se mozda i ja zaposliti na tako neko mesto, al necu moci da radim tako kako oni "rade" - gledaju u red od 45 ljudi koji cekaju u proseku po sat vremena za posao od 2 minuta , pa kad im ta neka, vec iznemogla osoba i dodje na red , oni mu kazu - ne vidite da je pauza?! , ili se izderu na njega posto nije dosao dan ranije.
Po bolnicama svi znate kako se radi, banjama... o policiji ne vredi govoriti...
Profesor istorije se smeje kako njegov djak ne zna da pokaze Francusku na karti Evrope,a nastavnici se cude kako to da jos u osnovoj skoli deca prodaju drogu (marihuanu).