Ja sam pisao o zaslugama ucesnika protesta a ne o vladi!!!
Onda je u pitanju nesporazum,izvinjavam se.
Vidiš koliko su nas pozabunjivali svojom darežljivošću.Ima mesecima da pamtimo njihove isplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pisao o zaslugama ucesnika protesta a ne o vladi!!!
Verovatno i da nisam upoznat....Vidis Dragane ja se ne slazem sa tobom. Tvoje udruzenje je medju zadnjima pristupilo asocijaciji, prosle godine je bilo samo 2(dva) coveka iz Bavanista na protestima. Ti bih zadnji trebao da komentarises predsednika asocijacije jer ima veliko poverenje upravnog odbora, a sto se tice tvog predsednika ne znam sta vam on prenosi al ja koliko vidim on je jedna obicna svadjalica. I logicnije mi je da VI napustite asocijaciju posto smo mnogo bolje radili bez Vas. Naravno svaka dobronamerna kritika je dobrodosla i asocojacija se trudi da ispravi greske al stalne upadice i miniranja........ pa svemu dodje kraj. Nemoj ovo da shvatis suvise licno al verovatno nisi upoznat sa nekim stvarima.
Ne samo moje vec je bilo 8-6 za miran protest.Jel tako?Informacija iz samog vrha Asocijacije.Na moje pitanje ko je bio protiv dobio sam odgovor"nije bitno,da ne pokvarimo i ovo malo sloge sto ima,i ako je ima."@ddragan
Vidis ti brines sta on ima od tog posla a nevidis sta ti imas od toga. Pronadji sve njegove izjave sa proslogodisnjih protesta i pronadji mu neku gresku. Imas njegove izjave i skorijeg datuma i sve je lepo spakovano i na svom mestu. Taman kako treba, nije najpametniji onaj koji najglasnije prica nego onaj ciji sadrzaj reci ima tezinu. I sve dok bude radio u interesu malih i srednjih polj. gaz. imace veliku podrsku u asocijaciji. Naravno cim ne bude sprovodio odluke upravnog odbora bice smenjen.
Evo ti samo jedan primer oko ovog poslednjeg protesta ispred Vlade, tvoje udruzenje je glasalo za proteste na ulici, a vecina je bila da se obratimo medijima ispred Vlade. I sta mislis sta ima veci efekat?
Sve je lepo i sjajno samo sto su kola prevrnuta! Koja kakva usrana obecanja je dato paorima nije mi jasno. Obecao je isplatu subvencije koje su trebale biti isplacene u Martu a ne u Junu ili Avgustu. Jel neko pitao doticnog da objasni glupom seljaku zasto je cena kukuruza 6 din manja nego u Budimpesti. Jel mu neko rekao da krene od 15 Avgusta sa dodelom nafte za jesenje radove a ne od ko zna kad, mozda 1 Oktobra a do tad kakvo je vreme bice svi poljoprivredni radovi zavrseni. Otisli ste da trazite vecu cenu psenice, suncokreta ili soje a dobili ste obecanje za narednu godinu o karticama za naftu!!! I taj Husarik ako je clan SNS-a onda nek ide privatno na zurku kod Vucica a ne preko asocijacije poljoprivrednika.
Pretprosle se trubilo o Mladicu i na tim protestima je bilo mnogo,mnogo vise ljudi iz Bavanista.Prosle godine je bilo samo 2 traktora iz Bavanista jer je bilo ocigledno da su protesti imali politicku pozadinu.E sad mi nije jasno kako su se prosle godine protesti organizovali cas posla a sad kad je druga stranka na vlasti odlaze se u nedogled....zbog cega,zbog gradjana?Pa niko se ne zakopcava na ledja da nemoze da shvati cinjenice.politika je opasno pocela da mesa prste u asocijaciju....i onda ko je kriv kad se desi neuspeh-pa ovi sto su medju zadnjima pristupili.A srce smem da dam da nasa Unija radi iskljucivo u korist malih i srednjih polj.gazdinstava.
onda se raspitaj zasto je izabran pre nego iznosis negativna misljenja valjda znaju ljudi zasto suga izabrali
Zato sto u tom momentu nije niko drugi hteo da uzme odgovornost.onda se raspitaj zasto je izabran pre nego iznosis negativna misljenja valjda znaju ljudi zasto suga izabrali