PIO nije uslov , i tako je odluceno da i ostane . Naravno da si i dalje duznik poreskom za tvoj PIO , kamata ide !!A da li se govorilo o PIO uslovu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PIO nije uslov , i tako je odluceno da i ostane . Naravno da si i dalje duznik poreskom za tvoj PIO , kamata ide !!A da li se govorilo o PIO uslovu?
Kakve crne blokade,nego pravac bg da se probijaju blokade inace mnogi nece izaci..Koga da blokiram mamu i tatu,sestru koja radi kod privatnika koja ako ne dodje ima ko ce doci umesto nje.ITD necemo da zajebavamo sopstveni narod vec idemo pravac pred kabinet to da blokiramo.Zakljucak je taj ... da ce se na sastanku 23.04 u 19h na istom mestu glasati o zahtevu pravnih lica da li ce se uvrstati medju zahteve o subvencionisanju po Ha . 25.04 u 10h odpocinje blokada saobracajnica svako u svojoj opstini ( vitalne puteve , magistrale , mostove ) . 23.04 u 19h znace se tacno broj traktora u Srbiji koji ce odpoceti protest !
Isto tako 24 opstine iz uze Srbije se prikljucije protestu
postao si jak ovde na forumuKakve crne blokade,nego pravac bg da se probijaju blokade inace mnogi nece izaci..Koga da blokiram mamu i tatu,sestru koja radi kod privatnika koja ako ne dodje ima ko ce doci umesto nje.ITD necemo da zajebavamo sopstveni narod vec idemo pravac pred kabinet to da blokiramo.
Rekao sam davno da je to pocelo da mi lici na vid zabave kad se poseje jer nema sta da se radi,i da malo zajebavamo druge a ako dobijemo dobijemo ako ne nista..Ljudi tim blokiranjem sela raskrsnica navucicemo gnev,svi znaju da ratari solidno zive vec par godina cene su extra...Ovi koji su uzeli kredite nek sami o tome misle,njih u solidno ne ubrajam...Trebalo bi organizovati i kotlicijadu,rakijadu i ispijanje piva kao i nadvlacenje traktora da se vidi ko je veci baja ako blokade postanu lokalnog karaktera da svako blokira svoj sor.
Da znas da ti je ideja odlicna,traktor i prikolicu pred disko pa skuplji izlaz nego ulaz.Northy ti uzmi bar neku žensku blokiraj,mislim prilaze,ulaze,izlaze itd
A da li stvarno mislite da bi nas pustili u bg?Pa nemojte biti mali,dogodilo bi se isto sto i prosle godine,jurili bi nas preko njiva i atarskih puteva al u bg nas nece pustiti,dobro se secam kako je bilo prosle godine...