R
rale
Guest
Po cemu bi ti @kukulele na...o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma opet mi mirise na to da ce vocari a posebno povrtari ostati bez prebijene kinte.
A najvise rade
(vi ratari ste neradnici : )
Po cemu bi ti @kukulele na...o?
Cafez svrati po mene kad budeš krenu za BeogradSto se mene tice moze i odma ali sto pre to bolje
Ja ti samo ovo mogu reći:da to nije strateški proizvod nebi ga Rusija,Kanada,Amerika,Francuska sejale nego bi sejale jabuke i sibirskku borovnicu Aronia melanocarpa.Мирославе немој лупетети да ти се неко не смеје пшеница одавно није стратешки производ( ништа више није стратешки производ - направиће га хемијским путем ако треба ) и према томе иако се ти тиме поносиш то су давно прошла времена јер русија тј бивши совј савез који некада није имао пара и механизацију сада то има, према томе прошла су та времена када су они имали изобиља пољопривредних производа а обрађивали ручно -значи била богата земља а нису имали механизацију - па прошао је 13 век заобиђи ту тему јер није сваке године у русији пожар . мани се ти тога да се ми плашимо тога да нећемо имати шта да једемо ако се у србији не произведе довољно пшенице -то су приче за време тите - па ако ми не произведемо довољно нафте нећемо се возити -бесмислено -није пољопривреда само ратарство -па ни холандија нема само ратарство а је..е целу европу са пољопривредом .доста ми је тога да се ти што обрађују 1х са 14 хиљада динара НАШИХ ПАРА нон стоп буне и траже нешто као социјални случајеви,да ли је теби познато да један воћар мора да уложи у 1х правог воћњака 30.000,00 еура без динара субвенција и да исто свеке године мора да потроши нафте као ти на 1Х пшенице на обраду и заштиту тог истог воћњака а да од државе ништа не добија а допринесе држави 10х више него 1Х пшенице .према томе спустите лопту јер сте и до јуче живели без субвенција и заборавите ту ладовину која је кратко трајала као и прва љубав .
A ko to kosi a ko vodu nosi?ali mora se znati ko kosi a ko vodu nosi
Druže nisi jedini optimista.ma kakve kile kakvi bakraci, nema od tog nista, 14 000 po hektaru ostaje 99%...to se vec zna, samo nas jos malo zivciraju )
Mislim da ti malo provociraš al nenasedam ja na to nebrini seMa opet mi mirise na to da ce vocari a posebno povrtari ostati bez prebijene kinte.
A najvise rade
(vi ratari ste neradnici : )
ok ali da poneses nesto suvo iz anjforaCafez svrati po mene kad budeš krenu za Beograd