Dr.Gruja
Član
Po meni je najbolje ako se baš ide za Bg. da se ide kolima a ne traktorima tako da nas tu nebi mogli sprečiti jer nebi znali ko je poljoprivrednik a ko turista ili nešto drugo a kad stignemo tamo svi pred skupštinu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema sanse da se ikako blokira E-75,prvo sto je traktorima zabranjen pristup na auto putu,a drugo mislim da kad bi to i uradili kojim slucajem zandarmerija bi nam prebrojala rebra brzopotezno.Ma ako se budu igrali , zna se sta ciniti je najbolje.. Na vise mesta blokirati E-75 put ( auto put ) svi smo blizu njemu .. pa nek vide za samo 6h koliko ce biti u minusu na naplatnim rampama .. To je najlakse nama organizovati ( ako bude bilo potrebe ) Sto neko rece napred nema , nazad ne moze
Ја имам једно просто питање које се овде поставља такође од пар колега ? Да ли се зна зашто протествовати'значи прво се морају упутити захтеви министарству па тек по неодобравању или игнорисању тих захтева ићи на блокаде ,,јер ће нас овако медијски уништити :шта траже ови сељаци кад им ништа није ни обећано нити има пара итд итд њихове методе су равне онима за време 2 св рата ..према томе просто ко пасуљ-захтеви ,услови рокови и крај .поззз
Ја имам једно просто питање које се овде поставља такође од пар колега ? Да ли се зна зашто протествовати'значи прво се морају упутити захтеви министарству па тек по неодобравању или игнорисању тих захтева ићи на блокаде ,,јер ће нас овако медијски уништити :шта траже ови сељаци кад им ништа није ни обећано нити има пара итд итд њихове методе су равне онима за време 2 св рата ..према томе просто ко пасуљ-захтеви ,услови рокови и крај .поззз