talianu
Član
Ja bi nešto da pitam.Unija malina malinara razmatra mogućnosti za dalje aktivnosti i eventualne proteste. Ovoga puta u centru pažnje će biti predsednici opština. Uskoro više detalja.
---------- Poruka napisana 12-12-11 u 09:51 ---------- Prethodna poruka je 11-12-11 at 12:27 ----------
VAŽNO!!!
Juče je Jovana Glišić, potpresednica Pokreta radnika i seljaka (koji je formiran inicijativom Unije malinara) imala saobraćajnu nesreću u kojoj nije povredjena. U toku vožnje spao joj je prednji levi točak, po svoj prilicu šafovi su bili popušteni. Jovana je trenutno najaktivniji član pokrete, obilazi teren Bajine Bašte i širi prišu o pokretu. Kako su na ovom prostoru bili najači protesti, ovde su i najaktivniji i razbijači Unije malinara.
U subotu, na skupštini unije u Prijepolju, doneli smo odluke o novim akcijama, protiv državno-tajkunske bande.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FP0HwER-D30" target="_blank"><font color="#135d38">[video]www.youtube.com/watch?v=FP0HwER-D30[/video]
O čemu se radi procenite sami. Usluga bi nam bila ako bi dali doprinos da se ova informacija proširi net-om.
Jel želite da nesraću ove devojke koja jako lepo priča pred kamerama uporedidite sa Jovankom Orleankom ?
Bez ljutnje ali jako naivno radite.
I ja sam OPOZICIJA ovoj vlasti da me ne shvatite pogrešno