Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuj izneverila. Ta ekipa koja bi volela da bude vlada, samo gleda svoje interese. Pa sta mislis da RTV izvestaji, i dolazak u centar NS, se desili tek onako, spontano. Samo svoje interese ta banda gleda. Da paradoks bude veci, iz iste su stranke, i u istim problemima. Ne treba da imamo iluzije, treba da se borimo cvrsto za svoje interese, a vlada i izvrsna veca, tu se ne zna ko je gori od koga. Da se ja pitam, i da je po mojim zeljama, ovo bi trebalo da preraste u opstenarodni bunt. Ovako cemo podeljeno i dalje da budemo topovska hrana i meso za bogacenje pojedinaca i grupa.... pokrajinska vlada nas je izneverila
tacno je da su u ovoj situaciji vojvodjani najugrozeniji jer smo nase ljude i nasu decu blokirali dok u beograsu zive kao da se nista ne desava! boli ih **greška ne moraju nigde ni da mrdnu strazite ve imaju pa sto bi se trcali za tamo neke seljake koji se ubise da ih neko cuje! probijajte barikade ljudi, blokirajte autoput, ostavimo Vojvodinu na miru dosta su je pljuvali i gazili pa sad i od nas to da doceka! ulazite u beograd i trazite nov nacin da se sedne za pregovaracki sto! pokrajinska vlada nas je izneverila svi bi trebali da se stide i sami odu sa polozaja zajedno sa celokupnim ministarstvom poljoprivrede a i sama vlada! nemamo vise sta da trazimo ovde! u beogradu je resenje problema!
@Dolovac
Nije almex jedini koji gradi stale tako je kod svih tajkuna i u nasoj opstini se nesto culo za nove stale i izmuzista
a taj naj paor ti je ministar poljoprivrede i njegova kompanija oko njega koja jedva čeka nekog da zajebe tako da nemoj da nam pričaš priče koje i vrapci na grani znaju pa šta ako su putevi blokirani sami su gospoda iz bg krivi ovo je trebalo da bude protestna vožnja ali kad su oni postavili policiju sami su kriviNije problem što poljoprivrednici štrajkuju ali nismo mi poljoprivrednici jedini na ovom svetu, treba druge strukture da funkcionišu! Treba deca da stignu u škole ali ne peške oko blokada, treba pustiti druge ljude da rade, prosvetari nisu sa svojim štrajkom seli nama pred traktore i ne puštali nas u njive!
Osim ako ja nisam dobro razumeo PRAVE razloge ove takozvane protesne vožnje.
Jel cilj ulazak u BG? angažovati kamione sa ceradom, potovariti male traktore i skinuti ih s kamiona u BG!
I zajebite tu priču da je policija izazvala blokadu!! Ne pita se policajac da li može da se prođe blokada nego neki tamo NAJpaor od svih paora!!
I sve krave su pokupovali po Banatu a i sire...A pravo prece kupovine drzavne zemlje po umaticenom grlu...Pa znaju oni unapred sve,i na vreme ih obaveste.
pravi ti je predlog, neka deca ne polože maturu, neka ne upišu daljnje školovanje ili neka peške idu u školu kao i ovih dana bravo to je uspeh!!!!!!!!!
A ima i drugih slučajeva prema kojima nije pošteno da budu blokirani!
Po stoti put: paori ne blokiraju puteve, to je uradila policija da ne bi dosli ni na prilaz Beogradu!
ti si juma ocigledno malo pristrsan jer je kolega iz uzica lepo rekao u formi da nije poljoprivreda samo ratarstvo..izvini pogledaj malo statistiku pa onda komentarrisi ,,ako bas hoces da diskutujes,,a zamolio bih sve one koji vode brigu o ovom forumu da se sancionisu oni koji ubacuju elemente secesije i ostalog jer lepo stoji u pravilima foruma da je to zabranjeno i to moze samo da nas dovede do gore sutuacije jer ce to neko jedva docekati da nam napravi probleme pozzzuzgred samo radi tvoje informisanosti izadje na sajt privredne komore i videces koliko se prihoda drzavi ostvaruje od izvoza malina pa prema tome nema potrebe deliti na ove i one
Celu zimu proverdem u radionici poravljajuci tu mehanizaciju koja je toliko stara i izraubovana da na njoj nema fabrickog lezaja, limarije koja nije prevarena, i samo cekam da mi neki kardan prozuji pored glave dok sedim na traktoru i onda mi neki pametnjakovic koji nista teze od vinogradarskih makaza ne drzi u ruci kako ja sedim?
Cast povrtarima i vocarima i njihov posao je tezak i zahtevan ali umesto da pljujete ratare pridruzite se i zahtevajte DA DRZAVA NAPRAVI OTKUPNE CENTRE I DA FORMIRA TRZISTE I DA S POVRCE UVRSTI NA PRODDUKTNU BERZU
Ovako cela vojvodina se digla a Srbija uljuljkana na malinama koje za mesec dana nece imati kome da proda!
A posej brate, i bez obrade prihrane prskanja spartanja pa da vidis sta ces da povrses, mani se te demagogije o plodnoj zemlji, kinezi napravise terase na brdima i svaki m2 obradjuju a u uzoj srbiji parloga koliko zelis. Da mi je ta zemlja blize i ja bih imao 300 ha, ali ovde u Vojvodini nema zemlje ni za lek vise!