Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ne razumemo se, imam i ja traktor,tj tri.
Ja nisam tražio na barikadama građanska prava, hteo sam da prođem na sahranu, nije mi POLICIJA branila da prođem nego kolege paori!!!!
Oslobodite prolaz da mogu ljudi bar usporeno da prolaze.
I ne pričajte priču da je policija blokirala put, policija je zaustavila traktore a traktori preprečili put!!
Jedino ako vam policija nije uzela traktore pa preprečili put!
Mogao si vozom ili letnjim putem samo da si hteo da se snadjes!

Ja nisam tražio na barikadama građanska prava, hteo sam da prođem na sahranu, nije mi POLICIJA branila da prođem nego kolege paori!!!!
I ne pričajte priču da je policija blokirala put, policija je zaustavila traktore a traktori preprečili put!!

Moje saucesce!

Sa Bloka: prosao je svako ko je imao dobar razlog, ko ima decu u kolima, trudnice, bolesni. I da resimo, ko god je imao lekarski nalaz prosao je odmah. Ispraznili smo akumulatore paleci i gaseci vozila da se pomerimo par metara. Drzali smo coveka 4 sata koji je kamionom morao da stigne na granicu i rekao je "Neka, cekacu, ima ko ce da brine o kasnjenju" a onda dodje pikap mesne industrije "Zlatiborac" i neki klinac podje da se bije jer on ima posla! Moje prskanje i spartanje je valjda hobi, nije posao? Kolega je na blokadi a sparta NJEGOV OTAC SA SVOJIH 73 GODINE!

Moje saucesce!

Sa Bloka: prosao je svako ko je imao dobar razlog, ko ima decu u kolima, trudnice, bolesni. I da resimo, ko god je imao lekarski nalaz prosao je odmah. Ispraznili smo akumulatore paleci i gaseci vozila da se pomerimo par metara. Drzali smo coveka 4 sata koji je kamionom morao da stigne na granicu i rekao je "Neka, cekacu, ima ko ce da brine o kasnjenju" a onda dodje pikap mesne industrije "Zlatiborac" i neki klinac podje da se bije jer on ima posla! Moje prskanje i spartanje je valjda hobi, nije posao? Kolega je na blokadi a sparta NJEGOV OTAC SA SVOJIH 73 GODINE!

Nemoj da me svatas pogresno, ali ovih dana "toliko smrtnih slucajeva" ima da to nije normalno :haha: :haha: :haha: Neznam mozda bi ti stvarno isao na sahranu ali dolazi jedan auto kaze ima smrtni slucaj,drugi kaze ima otpustnu listu treci zuri kuci treba da sere ... ajde bre. Il ce biti subvencija do 100ha ili i dalje blokada. Jbga, i ja bi isao da spartam ali nisam ni upalio traktor zato sto nece da me puste preko mosta. Oni su ludi da stoje tamo a ja radim dalje svojposao dzabe im kazem da je i moj traktor tamo u Opovo i da i ja idem veceras u smenu, boli ih **greška tako da mozete da izdrzite jos par dana, uzivajte kuci...sta drugo da kazem

Yuma opet se malo vise ukljuci u postove od ranije jer ja nisam tebi prisio da se ti pojavljujes sa politickim konotacijama vec da se to od strane ljudi koji uredjuju forum odstrani da nas ne bi zbog toga zzzzzz,,mislim da malo razmislis pre nego sto kazes jer ja sam prvo odgovrio na tvoj post , a posle toga upozorio na one koji to cine tako da to nema veze sa tobom i ne vidim sto si se ti nasao prozvanim jer ovde je tema jedna a politika nije dobro dosla ovde,,, poslednja i vrlo vazna lazna vest na b92 je da su udruzenja poljoprivrednika pozvala seljake da prekinu proteste STO NIJE TACNO.MOZDA JE NEKO TO I IZJAVIO ALI OD ,,APS,, NIKO NIJE DAVAO izjave mi smo postavili zahteve i cekamo odgovor toliko i nedajte se da vas dezinformacijama pokusaju razbiti.pozzz

Jedan detalj sa puta Bašaid- Kikinda kada se propuštaju vozila na svakih sat vremena
Hitni slučajevi se puštaju odmah.
Treba napomenuti da je ovde dosta mladih ljudi koji su se opredelili da rade poljoprivredu .
Sa milicijom i putnicima koji se zaustave korektno razgovaraju i imaju razumevanja za njihove probleme koji proizilaze iz ovakve situacije.

U Beograd se milom ne može a silom nema ko i šta sad,zajebavati narod koji ne živi ništa bolje-para nema i neće ih ni biti sedeli vi do Nove godine,ovo samo zavlači državu u još veće dugove.Cisterne sa mlekom se ne propuštaju,zašto.Ko je taj što može da odredi koga treba propustiti a koga ne.Deca sa sela ne idu u školu,pa nije dosta što su zbog profesora izostajali.

Ovo postaje skakanje u stomak kao da sami sebe mucimo blokirali smo puteve izmedju sela umesto "necije" fabrike da smo blokirali,rafineriju i slicno,ljudi ne mogu da odu do grada po lekove,deca ne idu u skolu ipak ovo nije ono sto sam ocekivao od ovih blokada.

Malo sam pricao sa profesorom jednim na faxu danas koji nije bas upucen oko blokada ali mu nije jasno kako smo mogli biti tako .... da imamo toliki odziv poljoprivrednika i blokirano pola drzave mi trazimo samo jedan uslov,a toliko gorucih problema u poljoprivredi ima.

Lazovi par ekselans

A nece biti, tako da otpada, a inace ova gospoda nece biti iduce godine ni u vladi ni na vlasti tako da ne znam cije pare obecavaju i koga to zaj.....! I jos nesto, ljudi, dobro vodite racuna. To sto je evro sad 96 je posledica vestsackog odrzavanja dinara jer drzava prodaje obveznice stranim bankama sa kamatom koja u svetu nigde ne postoji od 14%!!! Cuo sam da su obveznice naravno, razgrabljene od stranih banki i to prvo dinarske, a sada sledi druga tura za prodaju u vrednosti od cak 780 000 000 evra. To znaci sledece: isti ti kupci obveznica ce doci za nekih 6 meseci da naplate pozajmicu sa kamotom od 14% tako da ce drzava morati da vrati blizu 1 000 000 000 evra. Posto te pare nemaju, sledi jedan od scenarija: ili bankrot drzave ili stampanje para bez pokrica tj hiperinflacija. Dragi nas najpametniji i najnacitaniji Borise hvala na usluzi, ovako bi drzavu mogla da vodi i krmaca iz mog obora.
Ako sam dobro razumeo, ponudjeno je 50.
Za 10- isplata odmah;
Za 30- isplata do decembra;
Za 50- isplata iduce godine, ako bude bilo para.

Juce non-stop daju onog nesretnika iz Asocijacije da pravda Petrovica i brani drzavu i jos laze da radi do 10ha, a snimaju ga ispred svog traktora sa prskalicom od preko 1000 litara!!! Pa koga vi farbate lopovi jedni! Ko jos radi 10 ha a ima prskalicu od preko 1000 litara! Cista propaganda kao i devedesetih!
I jos nesto: pare su projetkovane (obezbedjene) za ovu godinu budzetom republike. Gde ste spiskali pare, kome ste ih dali, to je vas problem gospodo (nadam se bivsi) ministri!
Ako su potrosili pare nek se zaduze kod mmf/a

Jedni se bude i krecu u beograd na proteste a drugi se sve vise prepiru.Mislim da je uskoro kraj protesta u vojvodini jer je narod na kraju slomljen raznim nesuglasicama.

Pozdrav svima, potpuna podrska!
Ne obradjujem zemlju, imam jedino neki maleni vocnjak.
Imam firmu u kojoj radi 50 ljudi, imam 3 kamiona gotove robe spremne za utovar za Francusku i Spaniju. kamioni mi ne stizu zbog blokada.
Ja vas podrzavam, ali vas sad evo pitam da li svi ostali treba da propadnu, a vi dobijete subvencije? Ili mozda postoji neki drugi nacin da vi ostvarite ono sto zelite i pustite sve nas ostale da radimo.
Braco mila idite vi u Beograd i na autoput, to su vama strateske destinacije, a ne ovi lokalni putevi!!!!

Сукоб пољопривредника и полиције у Опову
02. јун 2011. | 13:49 | Извор: РТВ
ОПОВО - Незадовољни резултатима преговора у Влади Србије, пољопривредници су синоћ покушали да пробију барикаде на мосту у Опову. Наиме, после поноћи тракторима су кренули на полицију и дошло је до сукоба. Како смо сазнали има и повређених.

Како сазнајемо од мештана, продавнице у Опову су полупразне, мањка меса, млека и млечних производа, хлеба има само из локалне пекаре, а Оповчани стрепе да ако се блокаде наставе да ће и то мало што има нестати.

ima i video snimak pa pogledajte http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/sukob-poljoprivrednika-i-policije-u-opovu_257003.html

Nazad
Vrh