Chille
Član
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/257367/Dacic-Kratkorocno-obezbediti-dodatan-novac-za-policiju
pogledajte sta dacic zeli svojim junacima...sramota
pogledajte sta dacic zeli svojim junacima...sramota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogao si vozom ili letnjim putem samo da si hteo da se snadjes!Ne razumemo se, imam i ja traktor,tj tri.
Ja nisam tražio na barikadama građanska prava, hteo sam da prođem na sahranu, nije mi POLICIJA branila da prođem nego kolege paori!!!!
Oslobodite prolaz da mogu ljudi bar usporeno da prolaze.
I ne pričajte priču da je policija blokirala put, policija je zaustavila traktore a traktori preprečili put!!
Jedino ako vam policija nije uzela traktore pa preprečili put!
Ne razumemo se, imam i ja traktor,tj tri.
Ja nisam tražio na barikadama građanska prava, hteo sam da prođem na sahranu, nije mi POLICIJA branila da prođem nego kolege paori!!!!
I ne pričajte priču da je policija blokirala put, policija je zaustavila traktore a traktori preprečili put!!
U ponedeljak ste krenuli puni elana i dobre volje a danas se prepirete medjusobno.Uspeli su da nas zavade i podele na male,velike,hobi i registrovane paore a trebalo bi da su nam ciljevi jednaki.
Ako sam dobro razumeo, ponudjeno je 50.
Za 10- isplata odmah;
Za 30- isplata do decembra;
Za 50- isplata iduce godine, ako bude bilo para.
Ako su potrosili pare nek se zaduze kod mmf/aJuce non-stop daju onog nesretnika iz Asocijacije da pravda Petrovica i brani drzavu i jos laze da radi do 10ha, a snimaju ga ispred svog traktora sa prskalicom od preko 1000 litara!!! Pa koga vi farbate lopovi jedni! Ko jos radi 10 ha a ima prskalicu od preko 1000 litara! Cista propaganda kao i devedesetih!
I jos nesto: pare su projetkovane (obezbedjene) za ovu godinu budzetom republike. Gde ste spiskali pare, kome ste ih dali, to je vas problem gospodo (nadam se bivsi) ministri!