Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

NA VECERASNJIM SASTANCIMA DOGOVOREN JE IZLAZAK TRAKTORIMA NA ULICE U UTORAK SA POCETKOM U 11:00 ČASOVA.NARAVNO JASNO JE DA PREGOVORI NISU USPELI.IDEMO SVI DO KRAJA!!!!!!!!!!
Post je spojen: [time]1277560033[/time]
ETO VAM NESTO KONKRETNO.VERUJTE MI NIJE OVO LAKO RADITI I BUDITE STRPLJIVI ZNAMO STA RADIMO.SVAKO KO SE BUDE ORGANIZOVAO PO SVOJIM POSTINAMA POTREBNO JE DA POLICIJI DOSTAVI OBAVESTENJE 48.SATI PRE.STO ZNACI ODMAH UJUTRU. :bravo: :bravo: :bravo:

Jos samo da iznesete za sta se tačno doslovce borimo. (znamo načelno) . I gde se izlazi? Ima li dogovoreno mesto?
P.s.
Pisi malim slovima, pisanje velikim se smatra vikanjem.

Gde se izlazi, ispred lokalne kafane? Ima li dogovoreno mesto? Gde je okupljanje i kuda se ide?

provac je napisao(la):
stalno se postavlja isto pitanje ..ZBOG CEGA PROTEST,, pa ako vi smatrate da ne treba onda cemo da sedimo kupimo krst i sahranimo nasu poljoprivredu koja je na samrti.ajmo redom:jel vas interesuje cena psenice,jel vas interesuju potopljene njive,jel vas interesuje jeftinije gorivo,jel vas interesuje nenormalna kolicina uvezenog mleka,mesa jaja itd,jel vas interesuje zasto se svinje vise nece vakcinisati od kuge,jel vas intersuje zasto mnogi poljoprivrednici tj vocari nisu dobili podsticajna sredstva a iz iste zadruge su svi,jer vas interesuje da imamo svog predstavnika u parlamentu,jer vas interesuje dugorocni plan eu prema nasoj poljoprivredi, jel vas intersuje registracija traktora pa dokle da vam nabrajam ljudi.E SADA CE SE NACI NEKI KOLEGA KOJI CE DA KAZE ,,A STA JE SA MOJIM DUVANOM,, na primer. a ja vam kazem peti put vazno je da krene protest i da ima se jasno stavi do znanja da se ovi problemi ne mogu resavati BEZ NAS .jer nije glupo da ti sada neko kaze :pa nasa psenica ne valja ,zato je niska cena.a mi ih pitamo sto to nije receno pre sadnje. e kada budemo imali nas tim koji ce se pitati za sve u vezi seljaka onda ce biti druga prica, onda cemo njih za gusu ovako ovi kazu mi nismo krivi kriv je min trgovine a min trgovine kaze ja nisam kriv kriva je monopolska komisija i tako vrzino kolo.e to je nas cilj hocemo da znamo ko je KRIV KO NAM KROJI SUDBINU.problemi ce se resavati postupno po oblastima kako ko bude zatrazio ili izneo svoj problem tako ce se i resavati.budimo samo slozni i kulturni da im pokazemo da i pored ponizenja imamo dostojanstva.
da li su ovo dovoljna načela?treba li jos da pišem nešto što ne bih smeo PA DA MI OPET ISKLUČE INTERNET:haha::haha:?postavi se malo u moj polozaj,razumeceš.

Ok, ne videh ovu poruku. Razumem te.
Nadam se da je utanceno i mesto ? Moze odgovor i sa DA , NE ;-)

Post je spojen: [time]1277561325[/time]

Post je spojen: [time]1277593753[/time]

naravno da jeste.kod mene je to protestna voznja do zgrade opstine Sremske Mitrovice.svako ko zeli da da podrsku je dobrodosao.ukoliko je daleko neka se organizuje na teritoriji svoje opstine i uradi isto u dato vreme.naravno sve ce biti medijski propraceno.dakle izlazi se na nivou cele drzave svako u svojim opstinama osim šidske koja se priključuje mitrovačkoj.

Ljudi koliko znam dogovoreno je u 7 ili vise gradova Srbije ukljucujuci gradove juznije od Save i Dunava,ovo NISU blokade vec protestna voznja verujte mi da smo doneli pravu odluku,receno je javno pa bih molio baneta da to ovde napise,posle sastanka smo otisli na pice i dogovorili jos neke detalje u glavnom taktika je odlicna,ako tad ne daju oecano za dan-dva svi napadamo zmiju u glavu direkt i bez milosti.

Htedose da nas kupe ali im bilo jeftinije da zito plate 20din/kg nego da nas nekoliko kupe. ::namigivanje::

North ARMY je napisao(la):
Ljudi koliko znam dogovoreno je u 7 ili vise gradova Srbije ukljucujuci gradove juznije od Save i Dunava,ovo NISU blokade vec protestna voznja verujte mi da smo doneli pravu odluku,receno je javno pa bih molio baneta da to ovde napise,posle sastanka smo otisli na pice i dogovorili jos neke detalje u glavnom taktika je odlicna,ako tad ne daju oecano za dan-dva svi napadamo zmiju u glavu direkt i bez milosti.

Htedose da nas kupe ali im bilo jeftinije da zito plate 20din/kg nego da nas nekoliko kupe. ::namigivanje::

Па зар су нешто обећали??

možete izaći u podršku sa kolima,kamionom,motokultivatorom :haha: :D,niko vam neće zameriti-ali ljudi izađite i dajte podršku jer će svima biti bolje pogotovo običnom građanstvu.mora se čuti reč poljoprivrednika(ne seljaka,paora kako nas "stručno" ovi gore oslovljavaju) i uvažiti i naše realne stavove i primedbe.ničije netraje večno-čaša preliva odavno,a oni to nevide i nečuju-ali Moraće od sada
Post je spojen: [time]1277596603[/time]

Ljudi ne bojte se ako imate stare traktore i ne registrovane jer vas NIKO ne moze zaustaviti u koloni tako da te price koje se pricaju pisace nam kazne...mogu da vas poljube .... (birajte gde hocete)

Ajde napisite gradove u kojima se odrzavaju protesti. :cao:

ОПШТИ ПРОТЕСТ ПОЉОПРИВРЕДНИКА - УСТАЈ СРБИЈО!
УПАДАЈТЕ! :bravo: :zli: :ppozdrav:

http://www.facebook.com/pages/OPSTI-PROTEST-POLOPRIVREDNIKA-USTAJ-SRBIJO/133899933296071?v=photos&ref=ts#!/pages/OPSTI-PROTEST-POLOPRIVREDNIKA-USTAJ-SRBIJO/133899933296071

opstine za koje znam da su se vec organizovale:Sremska Mitrovica,Šid,Pančevo,Vršac,Bogatić,Šabac,Arilje,Knjaževac...dakle protestna vožnja do zgrada opština gde ce se uputiti poziv za nove pregovore.protesti su mirni i u skladu sa zakonom.svako je ovde punoletan i odgovara za svoje postupke.svi oni koji se organizuju mimo ovoga a koje ne znam neka mi se jave radi direktne koordinacije.

BANE IVANOV je napisao(la):
opstine za koje znam da su se vec organizovale:Sremska Mitrovica,Šid,Pančevo,Vršac,Bogatić,Šabac,Arilje,Knjaževac...dakle protestna vožnja do zgrada opština gde ce se uputiti poziv za nove pregovore.protesti su mirni i u skladu sa zakonom.svako je ovde punoletan i odgovara za svoje postupke.svi oni koji se organizuju mimo ovoga a koje ne znam neka mi se jave radi direktne koordinacije.

Додајте општина Мало Црниће, мада постоји могућност да то буде заједно са општином Пожаревац

Nazad
Vrh