stalno se postavlja isto pitanje ..ZBOG CEGA PROTEST,, pa ako vi smatrate da ne treba onda cemo da sedimo kupimo krst i sahranimo nasu poljoprivredu koja je na samrti.ajmo redom:jel vas interesuje cena psenice,jel vas interesuju potopljene njive,jel vas interesuje jeftinije gorivo,jel vas interesuje nenormalna kolicina uvezenog mleka,mesa jaja itd,jel vas interesuje zasto se svinje vise nece vakcinisati od kuge,jel vas intersuje zasto mnogi poljoprivrednici tj vocari nisu dobili podsticajna sredstva a iz iste zadruge su svi,jer vas interesuje da imamo svog predstavnika u parlamentu,jer vas interesuje dugorocni plan eu prema nasoj poljoprivredi, jel vas intersuje registracija traktora pa dokle da vam nabrajam ljudi.E SADA CE SE NACI NEKI KOLEGA KOJI CE DA KAZE ,,A STA JE SA MOJIM DUVANOM,, na primer. a ja vam kazem peti put vazno je da krene protest i da ima se jasno stavi do znanja da se ovi problemi ne mogu resavati BEZ NAS .jer nije glupo da ti sada neko kaze
a nasa psenica ne valja ,zato je niska cena.a mi ih pitamo sto to nije receno pre sadnje. e kada budemo imali nas tim koji ce se pitati za sve u vezi seljaka onda ce biti druga prica, onda cemo njih za gusu ovako ovi kazu mi nismo krivi kriv je min trgovine a min trgovine kaze ja nisam kriv kriva je monopolska komisija i tako vrzino kolo.e to je nas cilj hocemo da znamo ko je KRIV KO NAM KROJI SUDBINU.problemi ce se resavati postupno po oblastima kako ko bude zatrazio ili izneo svoj problem tako ce se i resavati.budimo samo slozni i kulturni da im pokazemo da i pored ponizenja imamo dostojanstva.