mika_google
Član
evo ja imam jedan veoma konkretan predlog:dajte nadjite putem ovog foruma 5 clanova za koje mislite da mogu da vas reprezentuju i ja cu koliko sutra zakazati sastanak sa ministrom.jer ovo i jeste Vas protest zasto da vas drugi zastupaju.ako mislite da ce to uroditi plodom ajmo da to odradimo pozzzz
Fer ponuda ukoliko je izvodljiva, i ako postoji mogucnost treba je i iskoristiti...izaci sa realnim zahtevima, a ne samo sa zahtevima za subvencije...postoji jos dosta gorucih i dugorocnijih pitanja koja kad bi bila resena u korist seljaka subvencije bi dosle kao slag na tortu, kolike god bile i za koju god ih povrsinu davali (odnosno do te i te povrsine, svi dobiju do te povrsine primer 50ha, a preko toga nema, tako da onaj ko ima 100ha, dobija samo za 50ha)...ali uz dodatne olaksice, skidanje PDV i dela akciza za naftu, povracaji PDV-a za masine i repromaterijal, kontrolisan uvoz, strogo kontrolisane robne rezerve itd...isto tako dugorocni plan za vocare, stocare...
U svakom slucaju, ljudi na protestima imaju moju punu podrsku! Zavrsite to sto ste zapoceli, sad ili nikad!