Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
http://imageshack.us/photo/my-images/641/24215815306064142865010.jpg/

Stapar - Sombor blokada 1.jun 2011.
24215815306064142865010.jpg

danas se i Sid u 9.00h digao na noge,blokiran izlaz iz Sida prema drzavnoj granici Hrvatske prelaz Tovarnik,selo Adasevsi(selo naseg NA) je isto blokiralo prolaz ka autoputu bg-zg itd.....dize se prasina,samo da bude vajde....

E, dobri su ovi iz APS-a. Drugi da se čvare na suncu a oni da sede za pregovaračkim stolom...

Bez dogovora , javlja rts , putevi i dalje blokirani.

Vojvodina i dalje blokirana
Završeni su razgovori ministra Dušana Petrovića i predstavnika vojvođanskih asocijacija poljoprivrednika u Vladi Srbije - ali bez dogovora, nezvanično saznaje RTS. Novi Sad, Vršac, Zrenjanin, Pančevo, autoput kod Temerinske petlje, samo su neki od pravaca koje i dalje blokira nekoliko hiljada poljoprivrednika, nezadovoljnih subvencijama koje im je ponudilo Ministarstvo poljoprivrede.
Predstavnici Vlade kažu da ne mogu da ponude subvencije za više od 30 hektara, a ratari, podsetimo traže subvencije od po 14 hiljada dinara za 100 hektara obradivih površina. Sastanku su prisustvovali i predsednik vojvođanske Vlade Bojan Pajtić i pomoćnik ministra poljoprivrede Miloš Milovanović.

to su bojceticu ciste dezinformacije jer to je medijska propaganda ,,,samo slusaj direktna ukljucenja ane ono sto pise tanjung i novine jer oni nece da objave demantije.licno znam i prema tome jsa sam vam rekao zasto bi mi nekoga podrzavali ako smo protiv njih strajkovali mi smo samo trazili da se spisak prosiri sa jos 15 zahteva koji su pored subvencija goreci za poljoprivredu jer izvini molim te poljoprivreda nije samo ratarstvo.svi imaju problema prema tome nema razloga tako da reagujes.a odakle znam pa valjda se i mi pitamo nesto ?atila ovo nije pobuna APS ovo je pobuna svih seljaka i prema tome mi se ne stavljamo ovaj put ispred vas jer ste ovoga puta sve sami odradili i organizovali,svaka cat i to je najvise uradjeno zahvaljujuci ovom forumu i fejsu,,a na pregovore ide samo par ljudi pa prema tome nije ti komentar na mestu .pozzzz

Poslednja izmena:
Jedan pozdrav za ljude na koje niko ne obraca paznju u medima.Negde je moralo poceti a kako ce se zavrsiti videcemo..... budi te slozni i istrajte u svojim zahtevima:ppozdrav:

pa sta je sad ovde istina 50 ili 30ha? Sta se desava hoce li mi neko objasniti? Je l ovo propaganda, laz, obmana, istina sta je? Sta se desava?

Svaka cast PROVAC, potpuno si u pravu.
Ne moze se gledati samo jedna stavka u poljoprivredi.
Prosirite listu zahteva, da potpuno obuhvati sve grane poljoprivrede.
Istrajte do kraja.
pozdrav

Aj'mo jedan bećarac za barikade:

:veseljak::
Da sam gazda k'o što sam jedinac, da sam gazda k'o što sam jedinac,
Ministre bi oter'o u svinjac, ministre bi oter'o u svinjac!

Za badava žita bi im dav'o, za badava žita bi im dav'o,
Pa po jednog na pijac prodavo, pa po jednog na pijac prodavo! ::000::

ja cu se cisto skloniti iz ove diskusije jer su strasti uzavrele i ne bih da neko to iskoristi i iskali na meni .ja sam davno rekao da je APS na vasoj strani ida mi trazimo i jos mnogo toga a ne subvencije a to sto prenose mediji to je medijski rat prema tome su pisali i kad smo prosli put strajkovali da smo prodati itd itd .tako da je najbolje ne cackati vatru dok se sve ne zavrsi a kada ako da bog bude kako treba dobicete pisani dokument koji su nasi zahtevi .pozzz i podrska
DA LI ZNATE DA JE ARILJE POBIO GRAD I UNISTIO IM 70 % MALINE, A ZASTO ?-NEMA RAKETA E I TO JE POLJOPRIVREDA KOLEGE MOJE,,,,TEK TOLIKO DA ZNATE DA TREBA O SVIMA MISLITI A NE SAMO O SEBI POZDRAV SVIMA

Mi smo danas blokirali NS-Sombor vec treci dan. Sutra pocinje blokada u 7 ujutru propustanja na svaka 4 sata. Pricao sam sa komsijama Petrovcanima oni kazu da mozda nece ni pustati sutra ceo dan vozila sem hitnih slucajeva. Srecno svima i nema odustajanja dok nebude 100h... :ppozdrav:

I ja bih voleo da znam sto je bivsi APV dobio 140 000e da otvara kancelarije po juznoj Srbiji kad nista ne radi za njih.Tolike blokade i sanse da se resi mnogo pitanja u poljoprivredi od uvoza-izvoza,preko registracija,raketa,PIO obaveza i slicnog a sadasnji AP potencira samo na 100ha i ostavku ministra.
Mogli su pregovorima puno vise postici.

mi smo trazili izmedju ostalog ,,da do 5h bude bez pio i da se obaveznoi odlozi reg traktora i da bude po starom to su samo dva od 15 zahrteva prema tome mi mislimo na sve seljake i na stocare i na mlekare i na malinare i ama bas na sve i mi imamo u asocijaciji ljude sa velikim posedima pa zar bi mi bili protiv njih>>>>

Nazad
Vrh