Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
ljudi tajkuni drzavi duguju 2,5 milijardi evra ko zna zbog cega,pa drzava nije sposobna da ih fenduje jel,pa sva ta svadja ide preko nasih ledja e kad se to resi imacemo i mi 600 eura po hektaru jer sta je 500 miliona evra naspram 2,5 milijarde samo pobeda nas zanima za nas vise nije u opciji da gubimo,mi gubimo po nasim njivama a drugde mozemo samo da pobedimo toliko od mene dosta je rucna je povucena.

ljudi znate da se svaka zivotinja zna izdresirati a covek nikada,imaju para i za 300 evra po hektaru a posto igraju sa nama takvu igru od pocetka treba da ih prigazimo na semaforu kad udjemo u beges

ljudi ovo nisam mogao ni sanjati da se cela vojvodina podigne na noge zbog jedne budale sramota ce biti da se neslikamo pored konja sa traktorima misim kod skupstine.da ceo svet vidi nasu muku.

ljudi znate da se svaka zivotinja zna izdresirati a covek nikada,imaju para i za 300 evra po hektaru a posto igraju sa nama takvu igru od pocetka treba da ih prigazimo na semaforu kad udjemo u beges

jesili izasao negde sa onim tvojim sokocalom od traktora na blokadu puteva ili samo trtljas na forumu::000::

Kako stoji prelaz kod Smedereva? Da li se može proći?

Ако те интересује блокада моста, ствар стоји овако - мост је блокиран са ковинске стране са 50-так трактора, али на сваких сат времена се блокада отвара на 10-так минута и пропуштају СВА возила.
Поздрав свим гајчанима код моста !!!

mj8hdx.jpg

jqg5rb.jpg

f56bzk.jpg

Sa danasnje blokade iz St.Pazove.Bilo je malo i tv ekipa

Nazad
Vrh