Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ma slepacemo se ako treba,nemam ni ja nafte ali snacemo se nekako,ako ce nam jedini gubitak biti tih 20L nafte onda do ....

Опааа! Почело је и код мене да шунтави сајт, али сада скроз наскроз, час не може да нађе тему - избацује грешку, час не постоји форум, а понекад избацује и да не постоји сајт!
Јадноооо! ::lose:: :udri:
Post je spojen: [time]1277559405[/time]
iscrncio sam za 20 litara nafte :D idem i jaa
North ARMY je napisao(la):
Ma slepacemo se ako treba,nemam ni ja nafte ali snacemo se nekako,ako ce nam jedini gubitak biti tih 20L nafte onda do ....

У то име :ppozdrav:

Nekom će večeras osvanuti, a nekom će pasti mrak na oči, treće nema :veseljak:: ::000::.

Da bi bili sigurniji, s obzirom da pstoje problemi vezano za sajt, mozda bi trebalo da razmenimo telefone i tako prosledjujemo informacije

sneza_80 je napisao(la):
Da bi bili sigurniji, s obzirom da pstoje problemi vezano za sajt, mozda bi trebalo da razmenimo telefone i tako prosledjujemo informacije

Браво, о томе сам и ја размишљао, одлична идеја.
А требали би да направимо страну о овоме и на Фејсбуку, подржаће јако пуно људи чак и они који се не баве пољопривредом

Ko hoce nek otvori temu slobodno ja nemam nista protiv,ali temu o najavljenim protestima.

Ja idem veceras na sastanak da cujem detaljno informacije.

stalno se postavlja isto pitanje ..ZBOG CEGA PROTEST,, pa ako vi smatrate da ne treba onda cemo da sedimo kupimo krst i sahranimo nasu poljoprivredu koja je na samrti.ajmo redom:jel vas interesuje cena psenice,jel vas interesuju potopljene njive,jel vas interesuje jeftinije gorivo,jel vas interesuje nenormalna kolicina uvezenog mleka,mesa jaja itd,jel vas interesuje zasto se svinje vise nece vakcinisati od kuge,jel vas intersuje zasto mnogi poljoprivrednici tj vocari nisu dobili podsticajna sredstva a iz iste zadruge su svi,jer vas interesuje da imamo svog predstavnika u parlamentu,jer vas interesuje dugorocni plan eu prema nasoj poljoprivredi, jel vas intersuje registracija traktora pa dokle da vam nabrajam ljudi.E SADA CE SE NACI NEKI KOLEGA KOJI CE DA KAZE ,,A STA JE SA MOJIM DUVANOM,, na primer. a ja vam kazem peti put vazno je da krene protest i da ima se jasno stavi do znanja da se ovi problemi ne mogu resavati BEZ NAS .jer nije glupo da ti sada neko kaze :pa nasa psenica ne valja ,zato je niska cena.a mi ih pitamo sto to nije receno pre sadnje. e kada budemo imali nas tim koji ce se pitati za sve u vezi seljaka onda ce biti druga prica, onda cemo njih za gusu ovako ovi kazu mi nismo krivi kriv je min trgovine a min trgovine kaze ja nisam kriv kriva je monopolska komisija i tako vrzino kolo.e to je nas cilj hocemo da znamo ko je KRIV KO NAM KROJI SUDBINU.problemi ce se resavati postupno po oblastima kako ko bude zatrazio ili izneo svoj problem tako ce se i resavati.budimo samo slozni i kulturni da im pokazemo da i pored ponizenja imamo dostojanstva.

Стижанин je napisao(la):
sneza_80 je napisao(la):

Браво, о томе сам и ја размишљао, одлична идеја.
А требали би да направимо страну о овоме и на Фејсбуку, подржаће јако пуно људи чак и они који се не баве пољопривредом
North ARMY je napisao(la):
Ko hoce nek otvori temu slobodno ja nemam nista protiv,ali temu o najavljenim protestima.

Ja idem veceras na sastanak da cujem detaljno informacije.

У реду како да крстимо групу? Или можда боље страну, дајте предлоге.

Ako napravimo stranicu, moguce je da ce isto da nam se desi kao i sa sajtom. Mozemo pokusati, ali sam najvise za razmenu telefona. Sigurniji smo
Post je spojen: [time]1277543224[/time]
Podrska ljudi u smislu svidja mi se, nama ne znaci nista. Nama su bitni oni ljudi koji ce sa nama izaci na ulice

sneza_80 je napisao(la):
Ako napravimo stranicu, moguce je da ce isto da nam se desi kao i sa sajtom. Mozemo pokusati, ali sam najvise za razmenu telefona. Sigurniji smo
Post je spojen: [time]1277478424[/time]
Podrska ljudi u smislu svidja mi se, nama ne znaci nista. Nama su bitni oni ljudi koji ce sa nama izaci na ulice

На улицу сам и мислио наравно, али морају негде видети. Али морамо прецизирати датум и време. Ајмо после овог састанка вечерас у Лаћарку. Дајте неки предлог за име шта мислите на ОПШТИ ПРОТЕСТ ПОЉОПРИВРЕДНИКА?

На улицу сам и мислио наравно, али морају негде видети. Али морамо прецизирати датум и време. Ајмо после овог састанка вечерас у Лаћарку. Дајте неки предлог за име шта мислите на ОПШТИ ПРОТЕСТ ПОЉОПРИВРЕДНИКА?
Slazem se sa tobom

Nazad
Vrh