Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Lasta otvara novu helikoptersku liniju za Vojvodinu
Prema poslednjim informacijama, autoprevoznik Lasta, ali i vojvođanska autoprevoznička imperija Mileta Jerkovića, odlučili su da na više linija u Vojvodini uvedu helikopterske letove. Helikopteri će saobraćati na relacijama Novi Sad-Beograd, Sombor-Subotica, Mali Iđoš-Žitište, kao i na još 17 linija. Karte se mogu rezervisati i kupiti na sajtu www.traktoristineceproci.rs. Autoprevoznik Lasta izdao je i kratko saopštenje povodom aktuelne situacije u kome se kaže sledeće:
- Lasta će svojim putnicima nastaviti da pruža visokokvalitetnu uslugu, uprkos ucenama zemljoradnika. Nema pregovora sa traktoristima i teroristima!“
I.Ć. – N.M.

da li verujete u izjavu Borisa Tadica da para u budzetu nema? Da li mogu da ostanu istrajni u svojim odlukama? Dokle mozemo Vojvodinu drzati blokiranu?
Mislim da je u tome veliki problem mi blokiramo nase sugradjane a oni bas nesto i nisu krivi i njih isto tako muze ova drzava samo na drugi nacin...TREBA BLOKIRATI BEOGRAD odatle se smisljaju sva zla ove drzave i njima treba zagorcavati zivot....moja puna podrska Pancevackom punktu kao najblizem Beogradu...i koliko cujem naj radikalnijem

I kod nas Kobasica,cvarci i tako ti kolaci :osmeh:
Cuo sam da ce sutra na Paore koji blokiraju NS i BG pustiti zandarmeriju da rasteraju traktoriste,to sam danas cuo od druga koji radi u zandarmeriji.... ::jako_besan:: :zli:
Doduse mi sutra blokiramo opet NS-Sombor... vec treci dan isto mesto... Nemogu da verujem kako ljudi nece da izadju sa traktorima da protestuju,kao da mi to radimo samo za sebe...
Mi se danas kuvali tamo na putu a ovi sto nisu isli sede u kafani i govore ,,VIDI ONE BUDALE STO STOJE NA SUNCU I PRAVE GUZVU"... srecno svima i puno pozz iz SILBASA :ppozdrav:
Put Novi Sad - Sombor (preko Backog Petrovca) ce biti zatvoren do daljnjeg.... pustamo samo hitne slucajeve.... :ppozdrav:

danas su u pancevo ubacili 10 ljudi koji nemaju veze sa poljoprivedom samo da posvadja ljude al smo brzo saznali i smirile se tenzije :zli::zli:

Poslednja izmena:
Kod nas je stanje pod kontrolom,malo malo pa nas posete,kad se lpotamo panduri nam dodaju loptu i kazu da im je zao sto nemaju kolega u civilu da igramo fucu jedni protiv drugih a ovako ne mogu u cizmama da igraju kazu nije sportski,ali loptu hoce da dohvate.Inace i sokica je bilo na sve strane sto je poslao cika Toma Nikolic kao podrska i jos kojekakve drkadzije.
2011-05-31-191203.jpg

2011-05-31-191058.jpg

2011-05-31-185356.jpg

2011-05-31-185356.jpg

2011-05-31-185133.jpg

2011-05-31-185102.jpg

2011-05-31-184342.jpg

2011-05-31-184148.jpg

Kod nas je stanje pod kontrolom,malo malo pa nas posete,kad se lpotamo panduri nam dodaju loptu i kazu da im je zao sto nemaju kolega u civilu da igramo fucu jedni protiv drugih a ovako ne mogu u cizmama da igraju kazu nije sportski,ali loptu hoce da dohvate.Inace i sokica je bilo na sve strane sto je poslao cika Toma Nikolic kao podrska i jos kojekakve drkadzije.
2011-05-31-191203.jpg

2011-05-31-191058.jpg

2011-05-31-185356.jpg

2011-05-31-185356.jpg

2011-05-31-185133.jpg

2011-05-31-185102.jpg

2011-05-31-184342.jpg

2011-05-31-184148.jpg

sta si ti slikao traktore il lepe guze sto prolaze:haha:

Mislim da je u tome veliki problem mi blokiramo nase sugradjane a oni bas nesto i nisu krivi i njih isto tako muze ova drzava samo na drugi nacin...TREBA BLOKIRATI BEOGRAD odatle se smisljaju sva zla ove drzave i njima treba zagorcavati zivot....moja puna podrska Pancevackom punktu kao najblizem Beogradu...i koliko cujem naj radikalnijem

Isto i ja mislim! Pošto nisam u blokadi, smatrao sam da nije u redu da ja sad tu nešto komentarišem, ali posle posta člana @ gagi sam rešio da ipak napišem par reči. Njegov post me je večeras veoma uznemirio, i ja se samo mogu nadati da će ga sutra propustiti na blokadama i da će lako doći do Beograda. Pa ni sve subvencije ovoga sveta se ne mogu porediti sa zdravljem jednog deteta!

A takvih i sličnih slučajeva sigurno ima još. Blokadom cele Vojvodine, pogotovo malih mesta, ništa se ne doprinosi prihvatanju zahteva poljoprivrednika. Vladu i ministra poljoprivrednog, boli ćošak što je neko selo u Vojvodini blokirano i što će time biti ugroženi meštani tog sela. To im čak ide u prilog. Jer što blokade duže budu trajale i budu potpunije, to će više rasti neterpeljivost ljudi ugroženih blokadama. A to nekad može i da eskalira i da se desi neki neželjeni slučaj, neko nasilje ili slično, i onda će to samo biti još jedan izgovor vlastima da pošalju žandarme na poljoprivrednike. To se ne sme dogoditi!
Zato, ako je već rešeno da se ide u blokade, treba gledati da blokade što manje dotiču građane Vojvodine a što više vlast, npr. autoput.

Treba blokirati Beograd, za ostalo oni ne brinu bas mnogo.Zato na sve nacine i pokusavaju da sprece dolazak traktora u Beograd,jer ako desavanje nije tamo kao i da ga nema. Na ovaj nacin mi blokiramo sami sebe i ljude oko nas koji nam manje-vise daju podrsku a oni u Beogradu se nece po guzici pocesati dok ne osete sta se desava.Na zalost ovi gmazovi u vladi se boje jedino da se gospoda iz Beograda ne oseti ugrozenom a mi mozemo i da crknemo nikoga nije briga. TREBA ICI U BEOGRAD.

http://www.politika.rs/vesti/najnov...ske-policije-najavio-strajk-za-10-jun.sr.html
НОВИ САД – Главни одбор нерепрезентативног Синдиката српске полиције одлучио је данас да 10. јуна почне штрајк због незадовољства положајем полицајаца у друштву.

Синдикат тражи од власти да измене Закон о полицији, да стриктно поштују Посебни колективни уговор, исплату регреса за 2011. годину, поштовање Закона о платама државних службеника и исплату дневница за ангажовање ван радног места.

prekjuce smo se okupljali kod Zmajeva pored auto-puta...
14xcdgy.jpg

posle dojave da je policija postavila blokade u Sirigu,skrenuli na letnji put i njime stigli do Ceneja...
2q9dm5c.jpg

Stigli do Instituta i posle pola sata zatvorili ulaz u Ns...
15p0geu.jpg
103a3k2.jpg

Mi smo sa oko 50 traktora krenuli da zatvorimo put Temerin -Novi Sad...
2i0525y.jpg
misija uspesno obavljena..
261hwsz.jpg

bilo je pokusaja letnjim putevima da se probiju do grada...nasi preorali lenije...i tako resili problem..
2mrwikl.jpg

Ustati ili odustati,pitanje je sad!!

O tome ne treba da se polemiše,ako sad odustanemo slobodno možemo da okačimo kopačke o zid!!! Citiraću jedan deo iz mog prvog posta na početku ove teme:

P.S.UPRAVO JE U TOKU SPROVOĐENJE SAHRANE POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA!!!!! DA LI ĆETE SE TOME SUPROSTAVITI I OBEZBEDITI BOLJE SUTRA ZA SEBE I SVOJU DECU? :sta: :sta: :sta:
Žao mi je što je svest većine tek sada proradila,ovo je komotno moglo biti odrađeno sa ovom masovnošću i prošle godine sada nebi smo bili gde smo.
Što bi rekao jedan naš estradni umetnik"AKO JE ZEMLJA BROD ZNA SE KO JE KORMILAR,DOK ON SERE VESLAČI GOVNA JEDU"
VREME JE DA SE ULOGE ZAMENE dosta je više ovog scenarija.
Podrška za sve koji se bore ZA SVOJE PRAVA.istrajte i nek nam je Bog u pomoći!!!!!

Citam jutrosnje novine,i posto sam uspeo da poslazem sve kockice u svojoj glavi,moram da prokomentairsem u temi.
evidentno je da je sadasnja ministarska garnitura u Ministarstvu poljoprivrede uspela da razjedini i posvadja poljoprivrednike.
Sta znaci to da se APS slaze sa podrskom malom seljaku do 10ha i merama novog ministra ? ? naravno da je paorima mesto na njivama a ne na putevi ali je DOGORELO DO NOKATA I VISE OVAKO NEMOZE ! ! ! ! ! ! pa zar i do sada oni(do 10 Ha) nisu dobijali subvencije ? Sta mislite da ce ove godine zaboraviti na PIO kao uslov za subvencije? ? a sta znaci to da poljoprivrednici " BOGATASI " huskaju male seljake i koriste ih u ostvarivanju svojih ciljeva ?
Pa zar svi mi ne tezimo da radimo vise i da sutra vise imamo ?
Svu svoju ustedjevimu ulazem u masine i zemlju, pa zar te masine ne treba da rade maximalnim ucinkom ? ? Ceo zivot ulazem u zemlju jer su me dedaci naucili da jedino vredno sto ce ostati iza nas pokolenjima kao vrednost, je Z E M L J A ! ! !
TOTALNO LUPANJE PRAZNE SLAME sve u cilju lose prezentacije stvarnog problema u poljoprivredi i verovatno zelje da se jos i gnev ostalog gradjanstva proizvede prema seljacima.............krivci za visoku cenu hleba,probijanje inflacije,budzet to nece moci da podnese,mi smo krivi sto ce drzava da se zaduzuje itd,itd.
Kada sam u predhodnim postovima napisao da polako izlazi na videlo ko je iza svega ovoga izlobirao kod svog zemljaka da toboz treba pomoci malog seljaka i subvencije svesti na nivo socijale ,svi su cutali.Svakim danom i novim izjavama dolazimo do tog saznanja.
Seljak,paor,poljoprivrednik nazovimo se kako hocemo je jednak i u Subotici,Vranju ,Bogaticu,Kladovu pitanje je samo ko je manje ili vise vredan u poslu,sposoban i snazan da radi vise ili manje DRUGE RAZLIKE N E M A ! ! ! ! !
Polako u novinama pokusavanju da dele i seljake na Vojvodjane i Srbijance ali ljudi nemojmo im to dozvoliti. To sto se pojedine asocijacije medjusobno ne mirisu to je iskljucivo njihov problem ali ponavljam nemojmo dozvoliti da nas dele je smo svi mi POLJOPRIVREDNICI

Nazad
Vrh