To nije istina ja našaoi na nihovom sajtu . U poljskoj cena maline ide od 10 do 20 zlota po kilogramu a odnos dinar zlot je 30 din za 1 zlot
Zemljace, Kula je u Backoj, Vojvodini, Srbiji... A otkupna cena ja 110 din..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije istina ja našaoi na nihovom sajtu . U poljskoj cena maline ide od 10 do 20 zlota po kilogramu a odnos dinar zlot je 30 din za 1 zlot
Inače, sad sam listao poljske forume i portale, u minulih par dana je otkupna cena maline strahovito pala na opseg od 3,3 do 4 zlota za kg i Poljaci su popi*****. Mnogi imaju poprilično gubitaka zbog mraza, komentarišu da će raditi kombajnom.
A komentarišu I kako su Srbi složni pa se izborili za cenu od 160 dinara za kg![]()
Poslаto sа Lenovo P1ma40 uz pomoć Tаpаtokа
Cito sam ija na poljskom forumu da im je jesenja malina(polka,polana) 21.06 visine od 30 do 40 cm(posto su je u maju kosili do zemlje zbog izmrzavanja) toje bilo prije 15 dana.Stvarno neznam sta oni beru?Ljetne maline su im 50% unistene a i malo ih imaju.
Kažem ja, svo znanje je sa forumaBas zbog ovoga sam ti i rekao,kad si vec upao na temu da istu procitas od pocetka,da se lepo informises
I nije moja ćera pobegla od mene, pobegla je od malina
svako ko ima deset ari maline u nekoj vukojebini, misli da ima pravo da ga neko o nečem izveštava, misli da je nešto bitan, misli da treba neko da se nasekira ako on propadne.
Aman čoveče mani se mog deteta više.Nije tebi cera pobegla ni zbog Radivoja ni zbog malina i malinara nego zbog sistema
E sad treba da ti objačnajvam šta je država.A zasto i ne bi imao pravo da nesto trazi od drzave?
Moooolim!?Da brate stvarno, gde su Robaje!? Toga nema na Google Maps
Moooolim!?
Vid ovo
Robaje, malina, hektar i nešto u komadu
E sad treba da ti objačnajvam šta je država.
Čitaj malo, počni od Platona.
Nema ga na forumu, da te obavestim.
Moooolim!?
Vid ovo
Robaje, malina, hektar i nešto u komadu
![]()
Nije moja, naravno, ali pre neki dan neki moj Valjevac reče da u Robajama nema malina, pa, eto, da i njemu pokažem.