Sika
Banned
Hvala.
Peto bila je lokacija,nestala je promenom foruma ali namesticu ponovo nije problem.
Peto bila je lokacija,nestala je promenom foruma ali namesticu ponovo nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Novi sajt radi uglavnom ok ,ali rekoh da vam kazem par stvari koje meni smetaju: pretrazivanje je jako lose prije je bilo mnogo bolje..otvori ti tacno taj post koji me interesuje a sad mi samo izbaci temu pa moram da trazim iako ona ima recimo 70 strana...i sto kaze zis opcija pronadji sve poruke kod korisnika je potpuno zbunjujuca i recimo ja pojma nemam gdje je sta sto tu sad...
Probaj da apdejtujes program koji koristis za pretragu.pa dobro , hoće li neko da se smiluje da sredi stvari oko padajućeg menija , ili da se smanji reklama ili pomjeri ili da se traka padajućeg menija pomjeri
ima li neko sluha za ovo da neko zbog toga nemože da koristi forum
pa dobro , hoće li neko da se smiluje da sredi stvari oko padajućeg menija , ili da se smanji reklama ili pomjeri ili da se traka padajućeg menija pomjeri
ima li neko sluha za ovo da neko zbog toga nemože da koristi forum
I dalje neznam.PomagajteGde da idem sada po novom da ubacim slike iz kompjutera na komentar?