Bobo
Član
Hehehe... Sigurno je plug bio u losem stanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opisi na tok dogadjaja...E pa ljudi ja sam danas upoznao vase Dolovacke cigansturije,ali upoznali su oni i mene,jednog sam malo samarao a drugi je brisao patos
E pa ljudi ja sam danas upoznao vase Dolovacke cigansturije,ali upoznali su oni i mene,jednog sam malo samarao a drugi je brisao patos
I sta je rodjak na kraju svega toga rekao ?Aj da vam ukratko ispricam.Da se razumemo,ja sam znao da je to prevara,jer sam ja trgovao zitni kombajn po vasoj okolini i na kraju ga kupio u Padini,pa sam upoznat i tako a i ovako preko foruma,ali moj rodjak zapeo pa zapeo,ja mu kazem gde ima za te pare da se kupi jugo a ne traktor al ne on zapeo,i na kraju ja pristao ne tolko zbog toga vec sto sam hteo da se vidim sa jednom devojcicom u Pancevu,jedva sam ga ubedio da ne krenemo kamionom vec kolima.Krenuli mi negde na pola puta zove mog rodjaka taj ciga,zapisao broj jer ga ovaj zvao predhodni broj,kad stizemo i tako to,reko odma rodjo jer vidis.On meni kaze pa sta decko se raspituje,ja u kolima stavio dve sipke za svaki slucaj.Stizemo u Dolovo,jedva smo ih nasli,aj u ovu aj o onu ulicu haos.Stizemo mi otvara nam ciga kapiju,Gledam ja kazem gde je traktor,ciga meni sad ce ga doteraju,a mi da udemo u kucu.ja nisam hteo al rodjak zapeo.Udjemo mi pocne ciga da fali traktor,kako ima mnogo mufljuzi u dolovu (kurva o postenju) kako je pola dolovo naseljeno Leskovcanima bla bla bla.Nema ga traktor 5.10 min,I ja kazem cigansturama vi li mislite da sam ja budala,i da mi nismo culi za vas,i oni meni ne ne brate nego pokvario se usput jebiga,bolje da potrazimo kod drugog traktor,i situacija stupa na scenu,Vadim ja pistolj,kopija,plastican kao original
I sta je rodjak na kraju svega toga rekao ?
Jesi li devojčici pokazao pištolj.Posle naravno iso da vidim moju devojcicu.
Jesi li devojčici pokazao pištolj.
Da nije puska otkazala.Ma ne bio ja samo poljubac