Pa niste ali ima vas svakakvih .Tako kupio ja ugalj i da dokupim malo dva zbog susenja mesa i lozenja sporeta dobijem ja boroj od nekog izbeglice radi sa drvima tamo vamo kao posten ,zovem ja njega da mi dotera 5 metara kaze nije problem ,i stvarno dotera sutra pomognenem mu ja istovarimo metrice pogledam ja nema tamo bas 5 metara ali nmvz jebes ga .I onda covek pocinja da me iznenadjuje ,pita me ocu sam da struze kazem ja cu, i lik na to meni ,,kako ces ti pilat smotorkom neznate vi,, iskuliram ja.Posle toga platim ja njemu krene on pricu neznas ti sta je prava bukva pa mamu ti dok ti nisi doso sta sam ja kamen lozili kuliram ja i dalje al lik samo bocka ,u kucu mi seli iseko ja prsute, kobasice, kisleli, kupus salata, rakija i jede lik kaze,, NASE suvO meso ,nasa kobasica ,licki kiseli kupus ja popizdeo kaze srbi ovo srbi ono .Ja puknem izbrojim mu sve po redu od njihove kobasice,nihove prsute ,lickog kupusa, bukve ,base sve cega sam se setio pitam ga de si bio na ratistu sleze ramenima kaze bio u izbeglistvu ,a moj otac iz te srbije de nista nevalja isao da mu brani ognjiste ...... nezahvalna ,svasta mu kazem i isteram ga iz kuce al nevredi oce lik da se bije samnom vratim se ja u kucu uzmem sablju sa zida izvadim pred njim lik preblede u momentu okrete se i ode . Nemam nista protiv izbeglica iz hrvatske samo prepuni sebe ,nepostuju druge , varaju sa drvima ja za metar necu da propadnem al nece ni on da se obogati ali nmvz . Ps. Ove godine drva kupljena od sandzaklija iz tutina ja mislim, mnogo sam zadovoljniji i vise ih postujem od ovih ,,nasih,,