velja imt 540
Član
Ma netreba to meni ja sam pacifista , samo ne mogu da trpim da me neko vredja u rodjenoj kuci ,ne mrzim ja nikog samo neki ljudi neznaju da postuju nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro rece to ja se spremao za Lipolist isto da idemPrevaranata ima svuda,tako sam i ja prošao u Lipolistu pre mesec dana sam otišao da kupim voćarsku šišalicu,čuli smo se telefonom kaže u ekstra stanju ja zakačim prikolicu za kola i u Šabac 200 km u jednom pravcu kad tamo šišalica ofarbana sve onako preko zarđalog i trulog creva od hidraulike pokidana ispod reduktora bara od ulja a na šafu od nivoa ulja tovatna mast,kaiši pokidani,remenice pojedene.A on na sve to kaze" kakvih ima ova je odlična"
Veljo,do godine kad treba drva da se javis i doteraj sleper da ti utovarim 50m cistu hrastovinu i da vidis i sta su drva i sta su ljudi i ima da se ogrejes kao nikad do sad,to ti garantujem.
pradeda je sablju dobio kao zaslugu u kupovini drva od sandžaklija?Sablja je oficirska od pradede ,nije mi niko ostrio kakva je takva je
Zorana ,Uglješe, Milana u Zminjaku Svi su isti, ako bih birao kod koga da kupim mislim da Uglješa doterava najbolje mašine.Kod koga ste to išli u Lipolist