Priplodni materijal

Hvala Nidžo za slike, meni se sviđaju, vidi se da hraniš dobro.
kuka9 - prestao sam da sečem repove, dok ne uzmem termokauter, nekako mi žao da ih masakriram.

Imam opet lepih nazimica,ponavoljena kombinacija, kao tvoje, ko je zainteresovan neka me kontaktira na pp.

@ boxkole

Hranim ih maksimalno kvalitetnom hranom sve vreme, ali zadnjih mesec dana dobijaju po 2 kg hrane dnevno svaka. Jako brzo napreduju i strah me da im ne stradaju noge. Verujem da ti je sanduce vec puno poruka.... :ppozdrav:

ne rade vise sa suprasnim nazimicama...Ja kad sam pitao receno mi je samo nazimice oko 7 meseci starosti...cena je bila 280din/kg a zadnja informacija je 300din/kg prosecne kilaze po nazimici 120/130kg

Treba mi mala pomoc . Da li neko ima izkustva da mi kaze zasto nazimica od oko 140 kg nece da stoji kad dodje vepar a trazi . Suzi i crvena je , ja mogu da sedim na njoj al kad vepar dodje ona se okrene i bije se . HVALA UNAPRED.

Treba mi mala pomoc . Da li neko ima izkustva da mi kaze zasto nazimica od oko 140 kg nece da stoji kad dodje vepar a trazi . Suzi i crvena je , ja mogu da sedim na njoj al kad vepar dodje ona se okrene i bije se . HVALA UNAPRED.

ja sam isto imao taj slucaj trazi ali nece da stoji kad vepar skoci i onda sam osemenjavao, a drugi put je stajala

Moje iskustvo od pre pola meseca sa nazimicom je bilo da ona posle izvesnog vremena se umiri sama. Problem je što se isplaši pa joj je sve to novo. Ostavio sam je 20min i više da se vija sa bravom po dvorištu, opirala se dosta i bežala i na kraju kada se malko umorila stala je i brav je odradio svoje.

Hvala . I sad je dotero medjutim nije htela . ali se i nije tukla sa njim kao do sad . Juce je malo dobila batina od njega . ako je prodje ili 21 dan ili inekcija . Tako mi reko ovdasnji veterinar.

Cuo sam da Union MZ farma prodaju i suprasne nazimice, mesec dana do prasenja. Da li neko zna tacno li je to?
Nemaju suprasne krmace,zvao sam ih ja pre neki dan.A nazimnice su sve rezervisane i tek ce biti tamo sredinom juna, a cena je 300din/kg.

- - - - - - - - - -

Jel zna neko gde mogu da se nadje suprasne krmace barem jedno 10kom??

Priplodni materijal

116t0zk.jpg

- - - - - - - - - -

5wi73k.jpg

- - - - - - - - - -

2603ceg.jpg

Nazad
Vrh