marre2
Član
dobre krmace,el ovo jorksir u cistoj rasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma vec sam bio spreman da je sredim . ali me cula i u zadnjem momentu primi . skoro 3 meseca je kod mene i evo tek sad , nadam se da ce biti dobra krmaca .ti si se bas namucio
To, kako se dogovorite, ali otprilike 25% na trzisnu cenu svinja u klasi, pa koliko ima kg, procenis, i to ti je to.Jel moze mala pomoc,koliko da trazim za suprasnu nazimicu tezine 160 kg,25 dana do prasenja.(Prodajem komsiji pa ne znam koliko da trazim )
Da li mislis da dodam 25 % na cenu tovljenika ili na cenu krmaca ?To, kako se dogovorite, ali otprilike 25% na trzisnu cenu svinja u klasi, pa koliko ima kg, procenis, i to ti je to.
kod mene se odlicno pokazale. Pisao sam o tome, prelistaj malo.Pozdrav za sve, interesuje me da li je neko imao iskustva sa krmacama melizima veliki joksir i pjetren, tj. kakve su majke i kakva im je polodnost? Hvala u napred