evo i ja da kazem cenjenim kolegama sa foruma u Topoli Kragujevackoj ima na skolskoj farmi cista rasa prodaju prasad po pijacnim cenama a nazimice su dobili iz donacija...tako mi rece drugar
A koji landras?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo i ja da kazem cenjenim kolegama sa foruma u Topoli Kragujevackoj ima na skolskoj farmi cista rasa prodaju prasad po pijacnim cenama a nazimice su dobili iz donacija...tako mi rece drugar
A koji landras?
Ranko imas u bijeljini u ZP komerc ali je jaka cijena neznam koliko se to isplati.Pozdrav
Interesu je me da li neko u Republici Srpskoj ima Naima krmace?
Pogledaj u Velikoj Plani,Union farma..300din/kg...moras imati registrovano gazdinstvoZnam da se krecu od 400e pa na vise.Jel znas mozda gde mogu naci ?
Davidov trazi za kom 50.000din,ali nema papire,tako da mi to nista neznaci.
Na farmi Union u V.Plani nazimice 300din/kg...prosecna kg 120=130kg sa 7mes starosti...a ispred farme kao da dele dzabe...ne reklamiram farmu vec me zanima dal ovolika potraznja sluti opet snizenju?
- - - - - - - - - -
Pogledaj u Velikoj Plani,Union farma..300din/kg...moras imati registrovano gazdinstvo
Union je u Trnovče nije u Velikoj Plani, i ne mozes da udjes na farmu nego kupis onu koju ti oni izvedu.
Hvala ti druze sto me ispravljas i sto Ja iz Cacka moram tebi reci koji si malte ne komsija njima da Unijon jeste u Opstini Velika Plana i jeste u selu Trnovce!!! Od nazimica koje izvedu odaberes koja ti se svidja,zatim radi se krvna slika i nakon 5 do 7 dana ides po robu,radi se dezinfekcija vozila i unutar farme nemas pristupa....
- - - - - - - - - -
Za Union govorim iz ubedjenja jer sam uzeo dve nazimice od njih a gledao sam reportazu iz Ruskog Krstura gde je takodje isti princip prodaje...pristup imas do odredjenog dela gde izvode nazimice i ti vizuelno i uvidom u kartone odabiras ako ti se nesto svidja
Na farmi Union u V.Plani nazimice 300din/kg...prosecna kg 120=130kg sa 7mes starosti...a ispred farme kao da dele dzabe...ne reklamiram farmu vec me zanima dal ovolika potraznja sluti opet snizenju?
- - - - - - - - - -
Pogledaj u Velikoj Plani,Union farma..300din/kg...moras imati registrovano gazdinstvo
395 + pdv Tako su meni rekliJel su suprazne ili prazne?? JA zvao ove iz Bonide AGrar,nazimnice se krecu oko 390eur/kom sa pdv-om.