misika1956@gmail.com
Član
Dali ti veruješ u sve što T V kaže ? Koliko sisa bi trebala da ima krmača da ih othrani ?ako popravljate broj oprasenih moj savet danski landras sa nji su stigli najdalje uvezli ga na neoplantu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali ti veruješ u sve što T V kaže ? Koliko sisa bi trebala da ima krmača da ih othrani ?ako popravljate broj oprasenih moj savet danski landras sa nji su stigli najdalje uvezli ga na neoplantu
Dali ti veruješ u sve što T V kaže ? Koliko sisa bi trebala da ima krmača da ih othrani ?
Danski landras i jorkšir su izuzetno plodne svinje, ali traže idealne uslove. Ja imam meleze ove dve rase, po meni i previše plodne, oprase 15-20 prasadi kao od šale. Ukoliko krmača ima 16 sisa, bez problema odgoji 14 prasadi. Pravilnom ishranom 4-5 dan po zalučenju su spremne za osemenjavanje, što znači da indeks prašenja ide na 2,4. Eto vam računice za 30 prasadi po krmači godišnje. Opet napominjem da uslovi držanja i ishrana moraju biti odlični.
Krmače su ogromne, kao i količina hrane koju mogu da pojedu u dojnom periodu.
probaj kod mihajlovica u rumi.
Da li moze neki kontakt telefon?
Pozdrav svima, jedno pitanje: cuo sam nesto o farmi krmaca Sto posto u Raci, a ne mogu da pronadjem broj, pa ako je neko saradjivao sa njima bio bih zahvalan da mi posalje broj i ako neko zna kakve su im nazimice i kakvi su sa cenama. Veliki pozdrav!