BATONI
Član
Nije moja samo ocu da vidim vrline i mane 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

,moje prikolice nisu lose imaju zdrav celik ali ako kupujes prvo pogledaj sta kupujes jer ima i dibidus losih prikolica,imam jednu u kumanu i prodaje se za 90000 din,a sa jedna moja prikolica imaju ceradu tako da ti netreba supa samo je tesko da stalno pokrivas,ali 100 % su pogodak kad je blato na njivi se neradi,kad je zetva stalno je suvo tako da nema straha od blata,ta investicija je mnogo bolja nego bilo koja druga prikolica da kupis,ako ti trebaju da kupis moj brat je u beogradu i zna ko prodaje mladja prikolica sa 4 tocka za 2500 eura sa ceradom u extra stanju moze te uputiti na adresu ako ti treba tel samo javi.
nijedna nije kiper,plava nosi 14t,a siva nosi 12t.phoenixfendt je napisao(la):dobra prikolica koja joj je nosivost i dali je kiperka ili nije![]()
pa sad vidi ruskovski em ces raditi mesec dana a mogao bi za te pare imati garnituru kamionskih da zakacis za case.dvoriste nije problem mozes da ih uguras sa traktorom ali zato na njivi samo tovaris i tovaris i nikad da ih napunis,pa sa njima bi zamenio oko tri zmajevke umesto jedne,naso sam na internetu dzambovku jednu ali u nemackoj pa pokazao bratu za 4500 eura kad je video kod nas ima za dve hiljade,poznaje mnogo ljudi koji prodaju prikolice pa kad ti zatreba javi mu se na tel. pa kazi odakle ti broj 0638173192,pa sa njim vidi sta ti odgovara,jesenas sam jedna prikolica pretovarao sa kukuruzom,nadogradio stranice iznad osnovnih pa kad upadnem u njih nemogu da izadjem,budu duboka jedno 1,2m,duga 6,2m a siroka su 2,65m pa najbolje iskoristen dinar,a da vam kazem da su prikolica duplo stabilnija sa duplim tockovima nego sa obicnim,kad vozim detelinu uopste se neokrecem pozadi samo gas i pici jer ipak ima tereta dosta a prikolica ni da se zaljulju a kad vozim zmajevke zbog ljuljanja samo sto se neprevrnu a desavalo se nekom drugom,ja imam 1 jutro placa pa nije problem okrene i sleper kad dodje po kukuruz ali ipak to se radi jednom godisnje ili jednom u zivotu pa gledam da odradim sto bolje mogu da posle nema kajanja.