nemam ja vremena da se upustam u neku majstoriju,poceo sam da pravim prikolicu za stoku i posao stoji od prosle godine i neznam kad cu ga zavrsiti jer neznam sta cu pre da uradim,sto poslova mi visi nad glavom,a nedam dinara na zmajevku,jer bi pre da kupim kejsa nego da se razmecem sa parama jer prikolica koristim sedam dana ugodini mozda koji dan vise ostalo stoju u dvoristu.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237840430[/time]_________________________________________________
ma svaka ima vazdusne mi atestirali,malo izduvali prasinu i koce ko luda.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237840617[/time]_________________________________________________
brate kad amerikanac uveze njegove cevi od kojih mozes da pravis stranice a da nisu skuplje od nasih cevi onda nas neko u ovoj drzavi zajebava,sve je preskupo nema neku realnu vrednost mislim na domace proizvode,pa zato su nam i masine skupe.a taj sistem ce nam isprazniti dzepove.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237840951[/time]_________________________________________________
prikolicu ako vuces punu po asfaltu,balonke gume mogu da se istrose jako brzo da ih asfalt pojede jer su lose i nisu napravljena kvalitetno kao kamionske,jer su one tri puta skuplje pa zato su one tako losije,balonke gume su same po sebi mekane gume,dok su kamionske dosta tvrdje i komad kosta minimum 100 a max 200 eura zavisi od dimenzija.