prosle godine sam kupio dve kamionske prikolice,jednu sam kupio u nasoj zadruzi za 100.000 din. a drugu sam kupio na licitaciji u beogradskoj pivari za 90.000 din.obe prikolice imaju zdravu limariju gume su na jednoj prikolici nove a jedna guma vredi 100 eura pa puta 8 eto cela zarada.obe nose 12 tona i odlicno su se pokazala.gume mogu da izdrze teret od 25 tona,a vuko sam ih i po blatu,jedva sam docekao jer 577 se igra sa zmajevkom,tako da kad sam izasao sa njom po blatu lepila je izmedju tockova ali nisu tonula u traktorsake tragove koji su bili prilicno duboki pa su isla po povrsini ali nisu kocila.zaustavila su 577 pa sam se cimao 10 min. bilo je da sam morao sa punim gasom sedmom i blokadom prava uzivancija.slike cu postaviti kasnije kad napunim baterije za fotoaparat.po blatu sam milio sa njom metar po metar dok je traktor prosecao neku ritsku zemlju malo je falilo da okrene tockove na prazno ili da nasednem.pa sam vracao u rikverc pa napred i tako sam se izvuko.kad sam stigao na njivu blato na traktorskom bloku se pusilo.tako mi je jasno da u toku cele godine nemam vaznija posla kad je blato pa sam mislio bolje da sam ostao kuci jer nisam nikog video na vidiku.sasija prikolice je veoma jaka stranice mogu sam da skine i da namontiram sto nemoze ni kod jedne zmajeve prikolice.lako se vuku jer su tockovi velikog precnika i samo pretrce preko jame.......